silahlı teröristten çok daha tehlikeli fikirlere sahip olup insanları uyduruk düşünceleri ile zehirleyen kişilerdir. bunlar çok ciddi bir tehdit unsuru oluşturuyor.
devamını gör...
silah olarak dilini kullanıyordur.
devamını gör...
terör seviciliği yaparlar genellikle.
devamını gör...
(bkz: oksimoron)
devamını gör...
silahsız terörist olmaz. terörist, fikrini zor kullanarak kabul ettirmeye çalıştığı için teröristtir.

kimden öğrendiniz herkese terörist damgası yapıştırmayı? kimse sizin düşüncelerinize katılmak, onaylamak zorunda değil. bizden, onlardan diye diye bıkmadınız ötekileştirmekten. kendinize gelin!!

hangi görüşten olursa olursa olsun insanlar fikirlerini ifade edebilir.

“kendin için düşün ve bırak diğerleri de kendileri için düşünsün”
devamını gör...
trafikte bolca görülen mahluklardır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"silahsız terörist" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim