içimden sürekli geçen ama yabani hayvanı kafese hapsetmek benlik değil.
devamını gör...
sincabı kafese kapatmak gerçekten kötü. siz ortamı hazırlayın, etrafa ceviz fındık ağacı dikin, yuva yapabileceği tavan araları, testiler vb. olsun, yan sokaktaki manyak karıların beslediği kedileri kovalayacak bir köpek edinin ... yeter. sincap gelir ve etrafta hoplar. benim köpek yaşlanınca işini yapamadığı için yediler herhalde zıp zıp kızımı, bir yıldır yok.

köpeğin kulübesinin üstünde yaptığım yuvada üç yavru büyütmüştü bir keresinde. sırf onları izlemek için fotokapan almıştım.
devamını gör...
ıstırır ya, hiç mi korkmuyonuz!
devamını gör...
çok sevimli bir hayvan evladı. beslemek ben de isterdim ama malum doğal yaşam ortamından alınmaz. bazen birisi kendi kendine beni sahiplenip benimle yaşamaya çalışsa ne güzel olurdu diye düşünüyorum. arada gelir gider, üstüme çıkar gezeriz falan.
devamını gör...
haftanın birkaç günü sincap beslerim. sırf bu nedenle çantamda devamlı yer fıstığı olur.
devamını gör...
ben 3 4 yaşlarındayken taşındığımız yeni evin eski sahiplerinden kalan hayvandır kendileri. siteye taşındıkları için götürememişler. ama evcilleştiği için de çok uzun süre pencereden kapıdan gelir etrafımda dolaşırdı. ilk günlerde bilmediğim için kedi kedi diye çığlık atıp yakalamaya çalıştığımı da hatırlıyorum hehe slk mümü. ailem beslese de bi süre sonra gitmişti..
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sincap insan dünyasına adapte olabilecek bir hayvan değildir. sosyal medyada sincap beslediğini gösteren insanlarla karşılabilirsiniz ve izlediğiniz videolar bunu yapabileceğinize sizi inandırabilir fakat inanmayın. sincap vahşi bir türdür. ev ortamı ama bilhassa eşyalar için ( hele ki hakiki ağaçtan yapılan ürünleriniz/ hakiki ahşap zeminleriniz vb. varsa) ilk uzak durmanız gereken hayvandır. sincap bir kemirgendir. kabuklu şeyleri kolayca delebilen dişleri vardır. dolayısıyla, evinizdeki her şeyi kemirebilir.

yeri doğadır. bırakın orada kalsın.

cilalı parkelerinize, odalarınızın kapılarına, bahçe mobilyalarınıza, çeyiz sandıklarınıza acıyın...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sincap beslemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim