kaynak
istanbul büyükşehir belediyesinde yürütülen terör soruşturmasına ilişkin içişleri bakanı süleyman soylu, "istanbul belediyesindeki terör soruşturması yakında tamamlanıyor, ak kara belli olacak. buradan söyleyeyim rezil olacaksınız ve rüsva olacaksınız. kobani olaylarının failine şeref madalyası takanın elbette ki rezil ve rüsva olma gibi bir endişesi olmaz." açıklamasında bulunmuş.
devamını gör...
vakti zamanında "akp'den hesap sormazsam namertim" diyen biri için iddialı bir çıkıştır. sen rezil olmadıysan kimse rezil olmaz bu ülkede sayın kel bakan.
devamını gör...
bu 1
bu 2

önce bu skandal geçmişinin hesabını ver. sonra samanyolu spor yorumcusu imamsonu rezil edersin zaten.
devamını gör...
ben deyince kızıyorlar. aynı ağız ile ümit özdağ da 2 gündür imamoğlu'na saldırıyor. hepsi aynı kayıkta zira. tek dertleri ellerinden giden ibb. tek dertleri imamoğlu.

zira (bkz: istanbul'u alan türkiye'yi alır). ha keza istanbul'da ilçe belediye seçimini kazanan, büyükşehiri iki kere kazanan ve olası cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanmasından korktukları imamoğlu var.

yavaş ve imamoğlu'na saldırı başladı ise, algı başladı ise erken seçim için birileri prova yapıyor olabilir. zaten zafer partisinin saldırıları, akp'nin saldırıları da buna işaret ediyor.

konuya dönecek olursak;
soylu: erdogan ve akp'den hesap sormazsam namerdim
soylu, '10 bin dolar alan siyasetçi kim' sorusuna yanıt vermedi

ismail saymaz: ibda/c sanıkları ak parti döneminde ibb'ye alınmış
ibb chp sözcüsü balyalı akp'ye sordu: geçmişte bombalı eylemlere katılan kişiyi işe alıp çalıştırdınız mı?
devamını gör...
sayın bakanım şimdi ibb'yi boş verelim de en son 6-7 ay önce o almanyası amerikası çatlıyordu patlıyordu falan??
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"soylu'dan ibb'ye rezil rüsva olacaksınız çıkışı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim