200 takipçisi var diyelim hatta. gakk dese 50 artı oyu garanti. tabi durum bu kadar kolay değil. ne aforizmalar ne 90lar anıları.

çocukluğunda yaşadığı garibanlık hikayesi açıyor ortaya gözler dolu dolu. nickaltından 'harika yürekli' yazar yazmışlar. bir şiir paylaşıyor nazım hikmetten.. bir kazım koyuncu... duygu şelalesi olma durumları var. kusursuz atfettiği kimliğiyle bu sanal dünyada bir ağırlığı var kendince. yeri geliyor otorite olarak görüyor kendini. özgüven geliyor.

arada dm'den flörtle karışık cilveler. erkek yazar dengesini stabil tutup, artı oydan kopmama durumları. hoff bee.

8 aydır ego şişirdi. elde ne var? hiç.

hadi erkeklerin kadınlarla etkileşim kurma sebepleri malum, evdeyken bile bir amaca hizmet etmekte de, bu hanımların sıdıka dünyasında ne karşılık ola ki..

bari instagramda popo salla da üç beş ekonomisine katkı sağlasa. 10 yıldır nazım hikmet şiiri okuyorum sözlüklere girdiğimde, lanet gelsin böyle işe be.
devamını gör...
dışarıda kalabak olsan, olmayacak olandır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlükte 50000 karma puanı kazanıp evde yalnız olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim