ne çıkacağı belli olmadığından riskli bir eylemdir. kadınım diye gezenlerin çoğu pasif gay çıkıyor.
devamını gör...
eğer ki amaç bir olay üzerinde konuşmak paylaşım yapmaksa mesajlaştığın kişinin cinsiyetinin ne önemi var ki? kadın,erkek,gay ve başka yönelimler konuşmalarımıza engel olmamalı. sırf karşı cins olduğu için biriyle muhabbetten zevk almayı bırakmalı gerçekten konuşabilmeliyiz.
devamını gör...
zaten amacımız anonim olmak değil mi? kendi ad soyadımızla paylaşım yapmak istesek başka sosyal mecralarda da bulunabilirdik. mesajlaşma kısmı da kimse kimseye yürümzse sorun kalmaz. bu kadardı. tşk.
devamını gör...
sorun teşkil etmeyen eylemdir.

konu ilerlerse sıkıntılar doğabilmesi muhtemel konudur aynı zamanda. ha derseniz ki ben eğer seversem* tipi de sorun değil,aynen go tatlım.
devamını gör...
benim için farketmez.
devamını gör...
erkek sandığınız yazar kız çıkabiliyor.
devamını gör...
benim var. tacım nasıl?
devamını gör...
gülücüklere odaklanmak gerekir.
devamını gör...
isteyene atabiliriz , herkesin görmesine gerek yok, nedir yani???
devamını gör...
aslında fotoğraf değil de cinsiyet sembolü olsa sanki daha iyi olacaktır. o kadar kibar erkek yazarlarımız var ki istemsizce biz de ablacım diye yanlış hitap ediyoruz. sonunda '' birader ayıp olmuyor mu'' diye uyarıyorlar da öyle düzeltiyoruz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlükte fotoğrafı olmayan yazarla mesajlaşmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim