pozitif enerjisi ile sözlüğe iyi geleceği düşünülen yepisyeni yazar. daim olsun efenim.
devamını gör...
nicki italyancada "özgür ruhlu" anlamına gelen, güzel yorumları ve edebiyat sevgisi ile sözlüğe renk katan, #342955 tanımı ile de gülümseten sözlük yazarı. var olsun.
devamını gör...
hem profil fotoğrafından,hem 'özgür ruh' nick seçiminden hem de keyifli tanımlarından yeni şehirler, ülkeler,mekanlar görmeyi epeyce sevdiğini anladığım,bizi genel kültürüne hayran bırakan sözlük yazarıdır.
profilinde dolaşmanın zihin açıklığı ve ruh ferahlığı gibi yan etkileri olduğu tecrübe ile gösterilmiştir. kültür şokuna girmemeniz için takibini dikkatli, özenli ve günü gününe yapmanızı tavsiye ederim.
devamını gör...
tanımları ile bizi diyar diyar gezdiren, gezdirdikçe ruhumuzu höpürdeten kıymetli sözlük yazarı.
devamını gör...
bazı yazarların ruh hâlini anlayabiliyorum ve yazılarında kendimi buluyorum.bu yazar da dostoyevski'den tezer özlü'ye nietzsche den sokrates'e her yere götürüyor bizi. ben okurken sıkılmıyorum çünkü dikkatimi çeken konular üzerinde yazılmış o önemli sözler paylaşılmış. düşünceler aynı olunca okumakta, profile uğramakta çok keyifli oluyor.
devamını gör...
aynı yerde olunca renkleri farklı görmemizin bir önemi kalmıyor.
ister mavi görelim denizi, ister kırmızı olsun güneş. hiç önemli değil.
yeter ki özgür olsun ruhumuz.

bu yazarımız da hem nickiyle hem de tanımlarıyla özgür olmayı hatırlatıyor bana. varlığıyla bizi onurlandırmaya devam etsin lütfen.
huzurlu günler dilerim. *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"spirito libero (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim