kuvvetle muhtemel olacak olandır. hatta şu videosunu izledikten sonra olsun istediğimdir. ooh paralar pkk'ya gitmiyor, millete gidiyor, ooh ooh... rahatladım valla. ağzına sağlık.
devamını gör...
akp'li hiç ama hiç kimse cumhurbaşkanı olamayacak bir daha. ülkenin iskeletini bıraktılar. ilk secimde defin.
devamını gör...
ilk fırsatta tası taragı toplayıp gıdecekler geçmişlerine az bıraz bakın her höyt dıyenı babayiğit sanıyorsunuz sizin sorununuz bu .her sakallı hacı degıl.
devamını gör...
suleyman soylu'nun baskan olmasi demek, rte 'nin gorevini surdurmesi demek, bilin istedim...
devamını gör...
olmaz . olmaz efendim o partide patron hakkı rahmetine kavuşmadığı sürece kimse özgün bir yönetici olamıyor olanda fazla duramıyor.
örnek ; ahmet davutoğlu ,binali yıldırım
devamını gör...
"olmaya oynaması" daha doğru olacak ifade.
kendisi 2 yıl içersinde siyaset mecrasında olmayacaktır. olursa bilin ki yine başka bir partiye zıplamıştır.
ne olursa olsun kendisinin en ufak bir şansı yok.
devamını gör...
titrek şow.
devamını gör...
bu tarz tek adam partilerden sonra gelen liderler nedense tutmuyor. başka bir partiden aday olursa belki.
devamını gör...
reis gittiğinde, yani akp bittiğinde, süleyman soylu dediğiniz adam kaçacak delik arayacak, diğer tüm akpliler gibi.
devamını gör...
süleyman soylu’nun cumhurbaşkanı olma ihtimali yok. türkiye’de var olan bütün devlet adamları ( akp dışında) kendisinin usulsüzlüklerini yakalamış durumda. hepsi başkanlığın düşmesini bekliyor ki süleyman soylu hemen yargılansın.

bu pozisyonda olan biri, cumhurbaşkanlığı mertebesine çıkamaz zaten 6 siyasi parti ve bu partilerin kitleleri kullanacakları oylarla izin vermez bunun böyle olmasına.

halk artık çıkışları kalmadığının çok farkında. muhtemelen olası seçimi kaybetme durumunda, süleyman soylu kaçacağı yeri ayarlamakla uğraşıyordur şu an.

ben merak ediyorum kendisi seçimin olduğu gün türkiye’de olacak mı? çünkü eğer olursa, siyasi parti değişikliği olduğu an (akp seçimi kaybettiği gibi) suç dosyaları sebebiyle hakkında tutuklama emri ve yurt dışına çıkış yasağı çıkartılacak.


yani gümbür gümbür tutuklu yargılanacak. bence her türlü yargılanacaklar zaten. sadece uzatmaları oynuyorlar. burası atatürk türkiyesi.

kanunlar ve yargı, inkilap tarihi ile oluşturuldu yani cumhuriyetle. hiç bir parti, atatürk’ün hiyerarşisini sarsamaz.
devamını gör...
cumhuriyeti kuran kadronun başta mustafa kemal olmak üzere ağırlığı asker kökenlidir. bu anlamda kurucu ideolojiye sahip kişiler cmb seçildi.

ahmet necdet sezer'in cumhurbaşkanlığını saymazsak ideolojisi olmayan bir kişinin cumhurbaşkanı olması bana mümkün gelmiyor. bu acıdan şu anki cmb de ideolojisi olan biriydi ama başlıkta bahsi geçen kişinin bir ideolojisi yok.

aynı bahçeli gibi düne kadar küfür düzeyinde hakaret ettikleri insandan gerekli tavizleri aldıkça bir numaralı destekçisi oldular.

tayyip erdoğanın kendisini ve ideolojisini seversiniz sevmezsiniz bu ayrı bir konu ama bir gerçek var ki refah partisi döneminde yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile yıpranmamış genç ve dinamik bir siyasetçiydi.

siyasal islam henüz denememişti ve iski skandalı gibi skandallar 94-2001 gibi krizler sonrası islamcılar yolsuzluk ve yoksulluğu bitirecek ümidiyle iktidara gelmişti.

bugün suleyman soylu yıpranmış ve adı akçeli işlere karışmış bir siyasetçi. savunduğu bir ideoloji yok. tayyip erdoğanın kendisini övmekten başka yeni bir çözüm önerisi yok.
devamını gör...
madrigal - seni dert etmeler çalıyor kafamda. başka bir evrendeeeeee...
yaşadığımız evrende kendisi suç örgütü kurmak, yönetmek, görevi kötüye kullanmak ve vatana ihanet suçlamaları ile yargılanacak çünkü.
devamını gör...
üç ay önce düşük bir ihtimal olarak görürken artık kesin gözüyle bakıyorum zira partili cumhurbaşkanlığı devam ettiği için önce cumhurbaşkanının partiyle ilişkisi kesilmeli ve ss’nin partiye genel başkan olması gerekiyor. zaman içinde de parti başkanı olarak cumhurbaşkanı adayı olarak çıkabilir.

bilal erdoğan veya berat albayrak ile kıyaslarsak halkta karşılığı daha fazla.

kulislerde bilal erdoğan’ın erdoğan’ın halefi olduğu konuşuluyor olsa da bence bilal erdoğan’ın karizması olmadığı için fatih erbakan düzeyinde olur.

kimse yanlış anlamasın tanımam etmem ama merhum necmettin erbakan siyasal islamcı da olsa karizmatik bir adamdı.
devamını gör...
bu adam bana hiç samimi gelmiyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
olsun bakalım olsun
kış ayıdır yaz olsun
senden başka seversem
ha bu iki gözüm kör olsun

kendimi artik deliliğe vuracağım, bundan sonra böyle.
devamını gör...
bak bunu yazdığın iyi olmadı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"süleyman soylu'nun geleceğin cumhurbaşkanı olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim