ne yapmak, nereye varmak istemektedir anlayamadagim ve kendisinden biraz da korktugum arkadaş. karsit fikir ileri surdugunuzde öfkelenir ve ne yapılacağına daima kendisi karar vermek ister. elestirilince cirkeflesir. tam bir dengesizdir bu. kıçına tekmeyi vurun gitsin, allah'ın kompleklisi.
devamını gör...
en erkek sensin kanka sal beni dediğim arkadaş tipidir
devamını gör...
en son bir pizzacı'da " 5 dakika içinde bu mağazadan s*ktirip gideceksin" şeklinde kovulmuştuk sayesinde hahahah.

yine başka bir dengesizin yüzünden de kadıköyde mekanâ almadılar. ama nasıl olduysa acıdılar beni içeriye aldılar (bkz: swh)
devamını gör...
öyle davranmaya çalışıp bunu ego ile karıştıran arkadaşlar çok itici oluyorsunuz. yapmayın lütfen.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sürekli alfa ve dominant tavırlar sergileyen arkadaş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim