ya birbirlerine tahammül edemez bol kavgalı bir ayrılık, ya da bol şefkatli - seksli orta yolu bulunan 10/10 olur dediğim ilişki.
devamını gör...
hormonları 100 de 100 çalışan insan tipi.
devamını gör...
bu nasıl versus abicim, sürekli azgın ve sürekli ilgi isteyen kişiyi mi kapıştırıyoruz yoksa bu iki kişiyle yaşadığımız bir ilişki olduğunu mu varsayıyoruz?

kepaze başlık.
devamını gör...
teoride çok iyi olur gibi ama pratikte olmuyor galiba.
mlsf i am both.
devamını gör...
(bkz: kızlarsoruyor.com)
devamını gör...
hayret ediyorum bağzı başlıklarda sorunsal yazmıyor. nedendir acep ?
devamını gör...
başlığı okurken 'birbirleri için yaratılmışlar' diye düşündüğüm kişilerin ilişkisi. tabii aralarındaki bağ çok önemli. herşeyden önce ilişki emek istiyor emek. emek verebiliyor ve sevgilerini gösterebiliyorlarsa yürür gider.
devamını gör...
çok merak ettiğim bir ilişki türü yani azgınlık ve ilgi isteği, acaba o işten sonra ilgi isteği azalmaz mı veya azgınlık o iş bitince kesin azalacak mı ki ilgi vermesin insan kafamda deli sorular.
devamını gör...
biri sürekli azgın ise yılların getirmiş olduğu bir açlık vardır. sürekli ilgi beklemek ise bir karakteristik bir özelliktir. taksim' ver, istanbul' u ister. bu iki tipten azgın olan sürekli ilgi bekleyenin bedeni üzerinde özel bir ilgi alanı oluşturup bir arı gibi çalışırsa her iki tarafta bu müsabakadan galip ayrılır. ilgi isteyen de zaten her daim azgın olanı daha da azdırmak için bir çaba içine girmemeli. gerek yok. boşa zaman israfı. burada asıl önemli nokta azgın olanın ilgi bekleyen partnere karşı ilgi göstermesi gerektiği uzuvları iyi tespit edip oralarda yoğun bir çalışma içine girmesinin gerekliliğidir. her iki tarafa da şimdiden başarılar.
devamını gör...
ilk zamanlar bağlayıcı bir durum bu yakınlaşmak heyecan veriyor ilgi göstermek istemsiz içinden geliyor zaten o da beklenti içinde derken bir zaman sonra aman ya ne uğraşcam diye basitleşiyor dengede tutmak çok mühim.
devamını gör...
bu kişinin zincilerini kırması ve yerinde duramamasi aman dikkat*
devamını gör...
partnerin ne verebileceğini bilirsek ilişki için tahminde bulunabiliriz.burada talep belli verecekleri belli anahtar sözcük karşı taraf derim.
devamını gör...
azgın ne arkadaşım kedi misin sen? denilecek taraflardan birini muhteva eden ilişki.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sürekli azgın ve sürekli ilgi isteyen kişi ilişkisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim