şu sıralar muzdaribi olduğum hastalıktır. sözlüğe telefondan girerken yazmaya üşeniyor ve taslak kaydediyorum, bilgisayara geçince o taslağı da unutup uzay boşluğunda yok olmasına izin veriyorum. çoğunlukla sonrasında okuyup beğenmiyor ve yayınlamaktan vazgeçiyorum. bu özelliği bir kere aktif edince öz kontrolünüz tavan yapıyor. mesela bundan da vazgeçmemek adına anında yayınlayacağım şu an.
devamını gör...
ilk defa duyduğum ve başıma gelmesinden korktuğum hastalıktır. bu hastalığa yakalanmamak için yazdığımı hemen fırlatacağım.
devamını gör...
benim hastalığım taslağımı kaybedip bulamamak... halen arıyorum. nerdeydi bu?!
edit: buldum! kokpit-profil- bana özel- yayında olmayanlar-taslaklarım.
devamını gör...
ben yazdığım şeyi direkt atıyorum, anlamsız ve saçma olsa bile. sonuçta yıllar sonra geriye bakınca ben böyle aptalca şeyler düşünüyormuşum diyebilmek güzel olur, eski hallerimle dalga geçmek en büyük zevklerimden biri.
çok düşünmeye gerek yok, burada anonimiz, saçmalayabiliriz, insanız. yolla gitsin.
devamını gör...
bir başlığa içimi döktükten sonra kime ne lan bundan diyip, silmeye kıyamadığımdan sahip olduğum hastalık.
taslaklarım günlük gibi maşallah.
devamını gör...
şu sıralar muzdarip olduğum hastalık
çocukken çekirdek içi biriktirmek gibi bir şey. hepsini aynı anda yayınlama isteğimi zor bastırıyorum.
devamını gör...
sözlük yazarı iseniz dönemler halinde muzdarip olduğunuz bir hastalıktır. uludağ-ekşi-normal sözlük'te yazar olan bir insan olarak bu hastalıktan belli dönemlerde o kadar muzdariptim ki resmen çöplüğe dönmüştü telefonun taslak bölümü.

şu anda sözlüğün değil telefonun taslağında 130 tane entry var. ne zaman bunları yayınlarım bilmiyorum ama en aptalca entryden en özenli entrye kadar kenarda birdolu yazı var. neyse en azından bu sözlükte yeni başladık zamanla devamı gelir...
devamını gör...
t: bataklık gibi hastalıktır. düşen bir daha çıkamıyor.

öyle bir hastalık ki bu başlığın tanımını bile taslaklara kaydetmişim.
devamını gör...
bende olmayan hastalık. çünkü taslaklara ulaşmak için iki dolmuş bir metro yapıp, 10 dakika da yürümek gerekiyor. yetkililer duyar işallah bir gün sesimizi.
devamını gör...
konuyla ilgili yazarken kontrolsüz ve hiç de alemi olmayan bir öfkeye kapılıp her şeye giydirdiğini fark edince neyse çok abartmışım deyip silmeye de kıyamayıp yapılandır.
devamını gör...
bazı şeyleri ilerde daha iyi yazarım hatta bazen zamanı değil, diye bende yaparım. bazen ukde olarak veririm.
devamını gör...
genelde yazıp yazıp silmiyorum taslaklara kaydediyorum
devamını gör...
bu sözlüğe fazla gelir tepki görürüm vs. diye düşündüğüm entryleri ya da boş yaptığım entryleri taslak kaydedip atıyorum bir kenara bir gün ansızın entry yağmuruna boğabilirim sözlüğü.

keşke tematik mod aktif olsaydı o zaman entry yayınlayabilirdim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"taslak kaydetme hastalığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim