dünyanın en büyük nimetlerinden olan bu üç şeker şeyi sevmeyen ya da ısrarla çok az tüketen insan. güvenmiyorum sana tatlı sevmeyen. bence bir ruh hekimine görün.
devamını gör...
gerçekten algılayamadığım bir durum.
devamını gör...
empati kuramadığım ve asla kuramayacağım tek insan türü
devamını gör...
sevmemek değil de hiç canım çekmiyor, aklıma bile gelmiyor. yılda bir kere anca yerim. zaten sabit bir kaç gıdayla beslenen biriyim. meyve de yemem aramam da mesela. bence esas tuhaf olan bunları yemeyenler değil, bunlara aşırı düşkün insanlar. bir oturuşta yarım tepsi baklava yediğini söyleyen insanlar var. nasıl ağır gelmiyor hiç anlamıyorum. yiyin yiyin de dozunda yiyin, bir ailenin yiyeceği miktarda şeyi bir kişi tek başına nasıl yer ki..
devamını gör...
şekere dikkat etmek lazım ama kesince bile ani bir birikmeyle insanın çikolataya keke dadanası geliyor sevmeyen çok nadirdir..
devamını gör...
sağlıklı besleneceğim diye dünya güzelliklerinden mahrum kalan insandır. bir daha dünyaya gelmeyeceğinin farkına varması gerekir. aşırıya kaçmadığı sürece bu tarz keyif veren yiyecekler tüketilebilir.
devamını gör...
sevmeyeni bilemem de tatlıya alerjisi olanı biliyorum. çok yediğinde kabarıyor, kaşınıyor. kendisi için çok üzülüp böyle bir durumum olmadığı için çok seviniyorum.
devamını gör...
aramam ama olursa gömerim.
devamını gör...
onun yerine sonsuza kadar ülker tuzlu çubuk kraker yiyebilecek insandır.
devamını gör...
sevip de diyet yüzünden yiyemeyen insandan kat be kat şanslı olan insandır.
devamını gör...
benim o insan. kendimi bildim bileli şekerli şeyleri sevmem. çocukluğumdan beri çayı kahveyi şekersiz içerim, çikolatayı bitter yerim. keki kurabiyeyi de en az oranda şeker kullanarak yaparım.
devamını gör...
hâlâ gördüğümde imrenirken şaşaladığım insan tipidir.tamam bizde çayımıza şeker atmıyoruz ama bu künefe yememe engel değil.
devamını gör...
45 kilo olması muhtemeldir.var böyle bir arkadaşım.
devamını gör...
en sevdiğim insandır. kendisinin tatlı- pasta porsiyonlarını seve seve alıp tabağımdaki sağlıklı şeyleri ona verebilirim. tamamen duygusal.*
devamını gör...
genel olarak yemek yemeyi sevmeyen insandır.
böyle bir tanıdığım var. tatlı ve çikolata yemez, midem bulanıyor der. her sabah zorla iki üç lokma yiyip bırakır, öğlen sabahtan kalanın çeyreğini tırtıklar. akşam da su içip yatıyordur büyük ihtimalle.
devamını gör...
(bkz: yemeyeninhakkınıyerler)
devamını gör...
hayattan tat namına bir şey alamayan insandır.
devamını gör...
sinsi insandır. ya sinsidir ya da ruh hastasıdır. belki de manik depresiftir. normal değildir ama.
devamını gör...
onlardan birisi olarak şunları söyleyebilirim. o insan akrabalara tatlı sevmediğini ispatlamaktan yorulmuş insandır. her zaman diyet yaptığından şüphelenilir.
devamını gör...
çocuk olmadığı aşikardır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tatlı dondurma pasta sevmeyen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim