tatlıyı yedikten sonra o mutluluk hissi gidince gelen boşluktur. hatta bir miktar pişmanlık ve suçluluk da içerir. o son dilimi gömmeyecektim.

moderatör arkadaşlara not: ben tatlı yedikten sonra "şimdi ne yapacağız?" demiyorum. "şimdi napacuh diyorum. şimdin ne yapacağız deseydim, şimdi ne yapacağız yazardım. şimdi ne yapacağız yazmadığıma göre öyle demiyorum. benim iç dünyamı neden kendi bacağınızın keyfinize göre düzenliyorsunuz? pis mod, kötü mod. seni anneme havale ediyorum. fene gı annem. valla senin hakkından o gelir. kötü mod seni. sevmiyorum artık sizi. ilk mod seçimlerinde ben de adaylığımı koyucam. pis mod.
devamını gör...
işte dopamin reseptörlerini böyle böyle bozuyorsun genç dostum dediğim yazar beyanı.
devamını gör...
kolpadan vicdan yapmak tanımına uyan bir his. keşke yemeseydim diye kendi kendine vicdan yaparsın ama yine olsa yine yersin.
devamını gör...
soğuk bir su içersin, başka ne yapacaksın?
devamını gör...
çay için sonra da spor yapın en azından o anki aldığınız kalorileri vermiş olursunuz.
devamını gör...
malum işin sonrasında yaşanan hisse benzeyen his.
devamını gör...
okkalı bir tütün içeceğiz. yapacak bir şey yok.
devamını gör...
nesıl kilo vereceğim ve yine diyeti bozdum
devamını gör...
meyve yemeye geçebiliriz, başka yapacak bir şey yok.
devamını gör...
sohbet edebilirsiniz.
devamını gör...
yozgatlı birini bulacağız.
devamını gör...
tatlı da yendiğine göre geriye tatlı konuşmak kalmıştır
devamını gör...
(bkz: tatlı tatlı yemenin)
(bkz: acı acı sıçması olur)
devamını gör...
ne yapacağızı mı var bir dilim daha yiyeceğiz tabiki.
devamını gör...
sigara.
devamını gör...
ama ne tatlısı yedik. şerbetli mi sütlü mü. durum ona göre değişir.
devamını gör...
şerbetli tatlı yiyorsanız yanında ayran için.*şekerini keser, tatlıdan bayılacakmış gibi hissetmezsiniz.
devamını gör...
başlığı görür görmez gözümün önünde fıstıklı baklava canlanmaya başladı ve dayanamayıp sipariş verdim. aklımda kalacağına midemde dursun!
devamını gör...
bi de dondurma yiyeceğiz başka ne yapacağız. madem tatlı yedik onun tadını bozacak bir şeyler yemek için 90 yaşında veya daha genç yaşlarda şüşko olmak lazım. hani şeker fırlamasın diye tuzlu vb şeyler yenir içilir ki hastanelik olmamak için... ama genç ve fit iseniz herhangi sağlık durumunuz yoksa da şerbetli tatlılardan sonra dondurma gömülür. bu bir yazılı olmayan kural değildir hepsini ben salladım.
devamını gör...
bir tabak daha mı yesek acep diye soru doğuracak histir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tatlı yedikten sonra gelen şimdi ne yapacağız hissi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim