10 numara bir kızdır, nettir, dürüsttür, samimidir. ve meriç savardır.

kendimi rahat hissetmek için giyiyorum tarzı kendinin bile inanmadığı yalanları söyleyen kezbanlardan 10 adım öndedir.

şahsen böyle bi kızla evlenirim, ama evlendikten sonra tayt giymemesi kaydıyla.
devamını gör...
oksijen israfı bir kızdır.
devamını gör...
bazıları istisna olmak üzere* genellikle hayatında başarabildiği tek şey vücudunu sergileyebilmek olan kızların ilk tercihleri arasında gelir tayt. çünkü onların mantığına göre, taytın çekici bir özelliği var.

unutmayalım; al gülüm ver gülüm'ünde etkisi de var. erkekler istiyor ki; bu tarz giyinen kızlarda bunları giymek mecburiyetinde kalıyorlar.

(bkz: etkiye tepki)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tayt giyme amacım popomu göstermektir diyen kız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli portakal radyo renk modu sözlük kütüphanesi online yazarlar kulüpler yazarak kitap kazan puan tablosu sıkça sorulan sorular yönetim kadrosu istatistikler iletişim