anadolu efes'in üçlük de atan alman uzunu. ne zaman görev verilse çıkıp sırıtmadan en iyisini veriyor. ayrıca ergin ataman'la galatasaray'da da birlikte çalışmıştır.
devamını gör...
ismail şenol;

"bu adam bugün bambaşka, bambaşka.."


hangi gün, hangi maç?
(bkz: 21 mayıs 2022 real madrid anadolu efes maçı)
posterlik bir smaç yaptı bu maçta ama öyle böyle değil.


ve bu final maçını, 19 sayı, 7 ribaunt, 2 blok ile tamamlayarak, anadolu efes'in üst üste elde ettiği 2. euroleague şampiyonluğunda, en büyük rollerden birini oynadı.
devamını gör...
real madrid'i pota altında tek başına yendi. aynen.
devamını gör...
resmen sevimli hayalet casper gibi bir oyuncu. adam 2 yıldır euroleague şampiyonluklarında en fazla katkıyı verenlerden, özellikle geçtiğimiz sezon. ama ne hikmetse almanya milli takımında yok. olmadığı gibi kimse de farkında değil. bugün litvanyalı bir hesap eurobasket 2022'de olmayacak önemli oyuncuları yazmış. pleiss burda da yok. bildiğim kadarıyla sakat değil, çünkü efes kampına katıldı. milli takımı bırakmışsa bu benim ayıbım olur duymadım zira. ayrıca sahada olduğu zamanlarda da sanki hiçbir şey yapmıyormuş gibi hissediyorsunuz değil mihahaha. misal bu adamı ne real madrid alır ne barcelona ne de cska. halbuki adam müthiş bir pivot. lan çok enteresan ya. buna takmıştım bugün iyi oldu yazdım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim