çocukluk dönemleri telatabicilik oynarken hiç kimsenin seçmediği karakterdi. bir dipsy olsun, la-la olsun, po olsun hepsi delikanlı çocuklardı. koluna çanta takan tinki vinki'yi kimse seçmezdi. ya grubun en eziğini bulup zorla tinki vinki yapardık ya da bizimle oynamak isteyen bir kız çocuğuna iteklerdik. her şeye rağmen bir terslik olduğunu bilirdik. erkek olmalı fakat erkek gibi değil... o zamanın küçük homofobikleri olarak pek memnuniyetsiz bir şekilde teletabiciliği oynamaya devam ederdik. bakın ben dipsi oldum, o acayip elektrik süpürgesi oldum, ash oldum pikaçu oldum, çarmendır oldum. ulan nasılsa eğleniyorduk diye gaza gelip misty bile oldum ama o ne idüğü belirsiz lgbt bireyi hiçbir zaman sahiplenememiştim. sen de bir canlıydın. ayrımcılık yapmamalıydım affet tinky winky.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tinky winky" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim