kadın hastalıklarına karşın, erkek hastalıkları diye bir branş yok. ne yani, biz erkeklerin kendine has problemleri hastalıkları yok mu? neden bu cinsiyetçi yaklaşım. birileri diyecek ki üroloji var falan filan. tamam da kardeşim ,ürologlar üriner sistemle ilgileniyor ve kadın hastalar da üroloji poliklinigine gidip muayene olabiliyor. üroloji erkek hastalıkları üzerine tek başına yetebilecek bir branş değil.
devamını gör...
iyi de tıpta kadın hastalıkları diye bir branşı yok ki kadın doğum diye bir branş var erkek doğum diye bir branş olamayacağına göre..

gereksiz alınganlık yapma ramiz...
devamını gör...
insan embriyolojisinde üriner sistem ve genital sistemin aynı dokudan köken alması dolaylı sistemlerin ortaklaşması nedenli üroloji’nin erkek cinsine yönelik alan olarak ben hepinize yeterim demesiyle vuku bulmuş ayrımcılık durumu.

bunu da oturdum ciddi ciddi anlattım. ahey.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tıpta kadın hastalıkları branşının cinsiyetçi olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim