bursa'da gerçekleşen olaydır.

olay, 2 mayıs'ta gemlik ilçesinde meydana geldi. h.ç., sosyal medya üzerinden mesajlaştığı ç.k.y.'den (22) metamfetamin almak üzere anlaşıp randevulaştı. dr. ziya kaya mahallesi orhangazi caddesi'nde buluştuğu ç.k.y.'den 200 tl karşılığında uyuşturucu satın alan h.ç., kullandığı maddenin limon tuzu çıkmasıyla gemlik adliyesi'ne gidip cumhuriyet savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

şikayet dilekçesinde 1,5 yıldır uyuşturucu kullandığını itiraf eden h.ç., son 3 aydır ise kullanmadığını iddia etti. anlaştığı torbacı ç.k.y.'den metamfetamin aldığını, karşılığında da 200 tl'yi elden verdiğini belirten h.ç., maddeyi kullandığında ise limon tuzu olduğunu anladığını söyleyip şikayetçi oldu. h.ç. hakkında uyuşturucu madde kullanımından işlem yapılırken, ç.k.y. için de arama kararı çıkarıldı. olayla ilgili soruşturma sürüyor.

haber kaynağı
devamını gör...
uuff abi şu meth'i bir an önce toplamalılar piyasadan da sektörü çok sakat nasıl yapacak daha doğrusu kim yapacak*

müptezelin toru okuması hadisesidir ancak hayatta kalmakla ilgili umarım kendisini güvenceye alacak hamleleri vardır genconun.

o tor zincirin son basamağı sonuçta kaldı ki okunan tor bile silahsız dolaşmıyordur. meth satıcılığı bildiğim kadarıyla gençliğini alır adamın yakalanınca. sırf bu sebepten bir de cinayet yazsınlar namım yürür diye bile öldürebilirler seni abicim. büyük ihale almışsın hakkında hayırlısı olsun diyorum.
devamını gör...
gerizekalılık yapan şahıstır. direkt torbacılıktan şikayet etsene, kendini niye yakıyorsun?
devamını gör...
lan buna düşen kaldı mı hala ahalsıshao.
devamını gör...
en azından hukuk bir şekilde var, adam müptezel de olsa hakkını hukukla arıyor. gidip vurmamış en azından.
hukuku böyle bir konuda tanımlamış olmam da ayrı problem.
devamını gör...
satmak yasak kullanmak değil diye biliyorum. dolandırıcılık dolandırıcılıktır adam parasının karşılığını alamayıp hakkını aramış. ortada bir sorun yok.
herkes işini iyi yapacak, aldığı ücretin karşılığını verecek, torbacı dahil.
devamını gör...
yalnız torbacıyı tutuklasalar ne yapacaklar ki?
adam uyuşturucu bile satmıyor.
dolandırıcılıktan yatar ya da tazminat verir.
devamını gör...
uyuşturucu mevzusunda "kullanmak suç değil, satmak suç" olayını anlayamıyorum. kullanan insanlar varsa birileri satacak ki alıp kullanacak. başka yolu var mı bunun?
o yüzden kullanıma da yasaklanması gerekiyor mantık olarak.
neyse kamu spotunu geçiyorum.
elden para verdiği için üstüne soğuk su içse iyi olur. maksat hırsını alıp adamı yakalatmaksa şikayette bulunması doğru olmuş tabi.
devamını gör...
şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik olan olay. bu vesile ile metamfetamin denen illetin ülkemizde nasıl da peynir ekmek gibi satıldığını ve kullanıldığını söylemek istiyorum. sakın ha sakın bu illete bulaşmayın. geri dönüşü olmayan bir yol. tedavisi çok zor ve çok pahalı (neredeyse yok) ölümle sonuçlanan bir çok vakam oldu. ölümle sonuçlanmayanlar da ya hırsızlık yapıyorlar ya da bedenlerini satıyorlar. ölümden daha beter yani. bağımlılığı ve yoksunluk belirtileri çok üst düzeyde. mutlaka engellenmeli. mutlaka.
devamını gör...
komik bir hikayedir.
böyle boklara bulaşmazsanız böyle dertleriniz de olmaz değerli dostlar.
uzak durunuz, reklamını promotionunu asla yapmayınız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"torbacı tarafından dolandırılan adamın savcılığa şikayette bulunması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim