yadsınamaz bir gerçek. hemcinselerimin geneli çok kıskançtır. özellikle benim gibi hem uzun, hem zengin, hem zeki adamları hayli hayli kıskanırlar sebebi güçlü bir rakip olmamızdır. kızlar tarafından tercih edilmemizdir. benim pek erkek arkadaşım yok. benimle gezmezler çünkü yanımda fark edilmezler bile. olan erkek arkadaşlarımın çoğu da bir kızdan hoşlandı kız da benden hoşlandı sonra olan arkadaşlığıma oldu sonu hüsran. velhasıl kelam birazcık kıskanmayın da birlik olun hemcinslerim.
devamını gör...
sen neymişsin be zabahtan beri kafa beyin koymadın.
devamını gör...
ataerkillik kaynaklıdır.sahibi olma durumu benimsenir.yani karşısındaki onundur ve kimse kendine ait olanı paylaşmak istemez.bu şekilde gerçekleşir.diğer bir sebep özgüvensizliktir. kıskançlığın çok saçma olduğunu insan tecrübe edindikçe anlar.
devamını gör...
evet! aksini iddia eden türk erkeğidir. cidden diğer ülkelerde bu kadar yapılmıyor burada yüzde seksen falan kibar veya kaba farketmeksizin ya aşkım giyme ya nolur çok açık bak ya gitme sen hep sana bakıyorlar kıskanıyorum ben de gelim şeklindeler. ama buradaki abaza ve ahlaksız kesim de oldukça fazla olduğu için korkmaları veya kıskanmaları normal.
devamını gör...
eskidendi o. şimdi maşallah çok genişler. öyle genişler ki, at koştur yani.
devamını gör...
allah trollün bile zekisini versin.
nerde abdülseyyid, lucifer nerde bu.
devamını gör...
kıskanırsın kro derler gevşetirsin gavat bu derler bu yüzden çok da kafaya takmamak lazım.
devamını gör...
ay evet ya bazen darladıkları doğru. hayır kardeşim sizi seviyoruz diye başkasını yakışıklı bulamayacağımız anlamına mı geliyor bu? yakışıklıya, yakışıklı demeyi severim. ne var bunda?

dün akşam ay dedim ne yakışıklı çocukmuş, hemen atlıyor. kim o? dedim daha veledin biri, sana ne oluyor? düşünmeyin bu kadar manyarsınız. yazık olur güzelliğinize.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türk erkeklerinin çok kıskanç olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim