dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu, rus mevkidaşı sergey lavrov ile soçi’de düzenlenen ortak basın toplantısında rusya’nın aşısı hakkında merak edilen soru işaretlerini giderecek önemli açıklamalarda bulundu. bakan çavuşoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “sayın putin, sputnik v ile ilgili cumhurbaşkanımıza telefonda bir teklifte bulununca, hemen cumhurbaşkanımız sağlık bakanımıza talimat verdi” dedi.

bakan çavuşoğlu, “sputnik v aşısı konusunda sağlık bakanlarımız mutabakat imzaladı. bazı bilgiler talep edildi ve sağlık bakanımız bu bilgilerin rusya'dan geldiğini söyledi. burada hedef sadece aşının alınması değil, türkiye'de de ortak bir şekilde üretilmesidir” ifadelerini kullandı.
devamını gör...
mevlüt çavuşoğlu niye cevap vermiş ki? onun alanı tıp mı ? (!) (bkz: ironi) ironi ne demektir?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türkiye sputnik v aşısı alacak mı sorusuna yanıt" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim