hazinede yeterince karma puan olduğunu düşünüyorum. uçurulan yazarların birikmiş binlerce karması aramızda paylaştırılsın. gerçi çok kalabalığız sizde kalsın vazgeçtim.
devamını gör...
(bkz: karma puan döner sermaye sistemi)
devamını gör...
burası türkiye, mirastan faydalanmak adına çok kişiyi linç ettirip, uçurturlar. miras bırakacağınız insanları iyi seçin.
devamını gör...
başlığı görünce aklıma kaddafiyi öldürdükten sonra kolundaki altın saatinin alınması geldi.
(bkz: serbest çağrışım)
devamını gör...
özel mülkiyet olduğu için katılmadığım talep.

ancak bir mekanizmayla vasiyet butonu olabilir, orada seçilen yazarlara miras usulü bırakılabilir. yoldaş'a kalsın, ama yine de kişinin iradesi dışında dağıtılmasın. enflasyon oluşur. herkese dağıtılması ile, dağıtılmaması arasında fark olmaz. kafa store zamlanır. hahaa hukukçu damarım ve iktisat merakım kabardı yine. neyse, tamam.
devamını gör...
yağmalayalım diyorsunuz yani. yakışır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uçurulan yazarların karma puanları halka dağıtılsın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim