belli bir aralıkları ortaya çıkarlar. izlerler. takip ederler. bakarlar milletin parası bitmiş bir şekilde yolunu bulup tokatlarlar. bizim millette sürekli tokatlanır. çünkü sever kolay parayı. ister ki çalışmadan zengin olsun.

benim hatırladığım titan saadet zinciri var. jet fadıl var. jet fadıl'ın gene birkaç turu var. tekte silkeleyip bırakmadı. adam silkeledikçe millet daha çok silkelendi. arada mega holding var. sonra tosuncuk var. jet fadıl'ın açığını doldurdu. 1 tur yaptı temiz yaptı. aldı parayı kaçtı.

şimdi de thodex. jet fadıl gurur duyuyordur kendisiyle. genç olsaydım da ben de bu piyasadan anlasaydım keşke diye geçiriyordur içinden.
devamını gör...
hep var olduklarını bildiğim oluşum. sadece medyaya ara sıra yansıyorlar. yoksa sahte gelinler, dolandırıcı kuyumcular, tosuncuklar, yaşlıları mağdur edenler, dini ve 3 harflileri kullanıp soyup soğana çevirenler, telefon dolandırıcıları, icra gelecek ifşan çıkacak veya adli yoldan içeri atılacaksın diye korkutup para koparanlar vs vs.
ben asıl orta yaş üstü olup evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle dolandırılan teyzelerimizin kandırılmasına hayret ediyorum. bu kadar verici olmayın be kardeşim.
devamını gör...
tek tek dolandırmak yerine bekleyip toplu dolandıran, sürümden kar eden dolandırıcılardır. ülke de enayi maalesef kazan ile kepçeyle sözlük.
devamını gör...
bu memleketin sülüb osmanları hiçbir zaman bitmez
devamını gör...
ilginç bir şekilde halk kahramanı olurlar.
halkın bir kısmı onların dolandırıcılığını desteklerken dolandırılan kısma nefret kusarlar.

ben hepsini nefret ile anıyorum ve anacağım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ülkemizde zaman zaman ortaya çıkan dolandırıcılar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim