bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dediğim olaydır. sizin de dikkatinizi çekmiştir bu 2 gruba mensup çoğu erkekte dövme var. lafta kendilerinden koyu müslüman yoktur fakat daha inandıkları dinde dövme yaptırmanın yasak olduğundan bile haberleri yok!! aynı zamanda yine bu modeller milletin giyinişine, saçına, cinsel yönelimine karışır. cahil olmak böyle bir şey çünkü.
devamını gör...
(bkz: mhp'nin ırkçılığa kötü demesi)

adamlar dünya üzerinde, çelişki kavramının vücut bulmuş hali.
devamını gör...
doğru ve güzel bir tespit. sosyolojik olarak basitçe yasaklananın başka bir şekilde fışkırararak kendini göstermesi olarak görüyorum bunu. yasaklanan ney ? muhafazakar çevrelerde tabu olan her şey: alkolden tutun bdsmye kadar her şey. insanlar bunları alenen yapamayınca içeride biriken libidinal enerji çürümeye yüz tutmadan önce bir şekilde dışarı taşmak istiyor, ve kimisi eline koluna yüzüne dövme yaptırıyor, kimisi nargileye saldırıyor falan. komik ama gerçek.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
yaptırdıkları max dövme. yalansa yalan deyin. şunun kadar leş bir dövme yok. gördüğüm anda o insandan kaçma isteği uyandırıyor. bir anlamı falan var mı bunun? kutsallara tükürmüş olmayalım şimdi durduk yere.*
devamını gör...
adam koluna barkodunu çizdirmiş...
dıttttttttt... 5 kuruş.
devamını gör...
yadırganmamalıdır. herkesin tercihine kimse karışamaz. ülkücü diye dövme yaptırmasın mı şimdi ?
devamını gör...
allah inancını sadece şov için yapan tiplerdir. sorsan ne olacak ya der. bilmez ki davası yaptığı arap mitolojsinde dövme günahtır. deri altına su almaz, abdestsiz. bunlar şimdi abdestsiz müslüman oluyor. değişik kafaları var.
devamını gör...
kendi dininden bihaber tatlısu müslümanlarıdır. sahih hadislere göre müslümanların dövme yaptırması kesin bir şekilde yasaklanmıştır. hadisler, peygamber sözüdür; dolayısıyla bir müslüman, hadisleri inkar edemez. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?!.
bir de bu ülkücü aveller, sapa sola satışıp din-diyanet dersi verirler. şaka gibi...
(bkz: islam'da dövme yaptırmanın yasak olması)
devamını gör...
(bkz: canım anam)
devamını gör...
salağın biri saçma bir genelleme yapmış.
sazanlarda atlamış,
bakıp gülüyoruz.*

herkesi enayi, kendini akıllı sanan, insanları aşağılayarak kendini yücelttiğini sanan aşağılık bu kafa standart chp kafası 70 sene seçim kazanamayan bu kafa bir 70 sene daha kazanamaz. çok güzel devam edin.
hadi birazda kürt'leri aşağılayalım, ama onlar bu seçimde lazım. seçimden sonra gerekeni yaparız.
erzurum'da birileri imamoğlu'na taş atmış hemen bütün erzurum halkına saldıralım.
adıyaman'da hdp taraftarları sinan oğana saldırmış, en iyisi sessiz kalmak.
seçimden sonrada insanlar cahil o yüzden bize oy vermiyorlar diye birbirimizi teselli edelim.
hiç olmazsa burada biraz akıllı olun, haddinizi bilin, saygı görmek istiyorsanız, insanlara saygılı davranın. sokaktaki holiganlardan farkınız olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ülkücü ve muhafazakar erkeklerin dövme yaptırması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim