hürriyet genel yayın yönetmeni ahmet hakan, 6'lı muhalefet masasının buluşmasına ilişkin olarak, "ümit özdağ, buluşma falan olmadan daha büyük işler yapıyor" yorumunu yaptı.

"altılı buluşmalar rutine bindikçe, 'buluşuyorlar buluşmasına da sonuç ne?' tarzı bir tepkisellik gelişiyor.

- görüntü olarak “erdoğan’a karşı birleşmişler” imajı pekişiyor.

- çözüm ve zafer bekleyen kitlelerde bir kanıksama başlıyor.

- her buluşma büyüyü bozuyor, enteresanlığı zedeliyor.

- hiçbir buluşmadan gündemi sarsacak bir şey çıkmıyor.

- ümit özdağ, buluşma falan olmadan daha büyük işler yapıyor.

-iş rutine bindikçe dikkat dağılıyor, ilgisizlik baş gösteriyor."

buradan
devamını gör...
düşünün aynı gün hem ahmet hakan hemde abdulkadir selvi, ümit özdağ'ı öven, yağlayan, göklere çıkaran yazı kaleme aldı.

aynı isimler ise yıllardır mansur, ekrem, kılıçdar, akşener'e ise saldırıyor, karalıyor ve iftira atıyor. ha keza deva, gelecek partileri içinde aynısını yapıyorlar.

biz bunları bu sözlükte binlerce kez yazdık, çizdik. ne diyorsak o;
(bkz: inşallah yerli ve milli muhalefet kuracağız)
millet ittifakı'nın parçalanması çok önemli

tanım: zafer partisinin bininci kez bir proje olduğunu bize gösteren yazıdır.
devamını gör...
amacı kaleyi içeriden yıkmak olan bir köşe yazarının söylemi.
işin salakça olan kısmı çıkın dışarı insanlarla konuşun, algı aynen de bu yönde.
benim nazarımda 6+1 masası zafer partisi'nin oylarını bölmeye çalışıyor.
ahmet hakan da bunu yumuşak yumuşak yapmak derdinde.

"aynı isimler ise yıllardır mansur, ekrem, kılıçdar, akşener'e ise saldırıyor, karalıyor ve iftira atıyor. ha keza deva, gelecek partileri içinde aynısını yapıyorlar."
mansur bey'in aday olmayacağı kesinleştiğine göre bizim buradan çıkarmamız gereken nedir? onu da deyiver hele...
projeymiş.
proje varsa o da y-chp'dir başka bir halt değil.
al sana kaynak: buradan
chp kurtulmalı ki ülke kurtulsun.
devamını gör...
ahmet hakan kim
devamını gör...
kendi muhalif liderini yaratma çabasına giren siyasal islam oligarşisinin satılık kalemi olan ahmet hakan'ın zırvasıdır.

(bkz: he de geç)
devamını gör...
ooo akitler, “oy bölme” potansiyeli olduğu için kendilerine muhalefet olan kişileri övmeye başlamış. demek ki emir, saraydan gelmiş çünkü normalde sahipleri otur! emri vermeden oturamayan kişiler bunlar bakın unutmayın.

biz çok gördük “hesap soracağııız” derken önüne koyulan bir kap yala kendini satanları. demem o ki bu akitlerin sahiplendiği her kimse, belli ki sarayla bir bağlantısı var.

yemezler!!!
devamını gör...
20 yıldır akp'ye karşı seçim kaybedip her seferinde akp iktidarını perçinleyen y-chp değil de zafer partisi proje öyle mi ?
seçilmeyeceği garanti olan kılıçdaroğlu'nun adaylığını konuşanlar proje değil de ezici bir oy oranıyla erdoğan'ı ilk turda yeneceği kesin mansur yavaş'ı aday gösteren ümit özdağ proje öyle mi ?
bi bitmediniz a..
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
muhalefetin oylarının bölünmesi gerektiği düşüncesi yeni değil. muhalefet o kadar çapsız, basiretsiz ki en önemli sorunların çevresinden dolanıp hiç kimsenin umurunda olmayan konuları tekrar tekrar gündeme getiriyor ve tabanı sürekli kendinden uzaklaştırıyor. muhalefetin oylarının bölünmesi için bir proje partiye ihtiyaç yok. akp burada bir avantaj görüp el altından zafer partisini övüyor olabilir. bunun kendilerini kurtaracağını düşünüyor da olabilir. bu çaresizliktendir.
hayır arkadaşlar, muhalefet değişmediği sürece akp gider ama akp türevleri bitmez. bu yüzden ahmet hakanın zafer partisini övmesi akpnin işine yaramayacak.
devamını gör...
ümit bey yıllardan beri günahım kadar sevmediğim bir insandır. onlarca yıldır ülkemizdeki çatışmalı süreçten ekmek yer durur. (baya baya ballı börekli ekmeklerden bahsediyorum) orta ve uzun vadede ülkemizin başını bugünkünden bile daha büyük belalara sokacağından endişeliyim. lakin adam faşistçe de olsa bir siyaset üretiyor. halk bu denli vasat ve faşist siyasete bile aç. üzülerek söylüyorum halktan karşılık da görüyor. 20 yıla yakındır oy verdiğim hdp bile bugün hiç bir konuda siyaset üretemiyor. 40 yıllık ezberleri ezikçe papağan gibi tekrarlıyorlar. utanç içindeyim. (demirtaş hariç. demirtaş'ın ölüsü bile dışardaki herkesten daha iyi siyaset yapar)
devamını gör...
nagehan alçının kemal kılıçdaroğlunu övmesi

abdülkadir selvi nin açıklaması kılıçdaroğlunu hafife alan yanılır


birinin övülmesi ile akp ye hizmet ettiği ortaya çıkıyorsa nagehan alçı da kemal kılıçdaroğlu nu övdü demek ki akp nin stepnesi diyebilir miyiz?

aynı isimler ümit özdağ iyi partideyken de ümit özdağ a sallıyordu şimdi övmüşler e senin sürekli kafamızı açtığın adamı da övmüşler. senin mantıkla oy verecek parti yok lan? saçma sapan zırvalamayın allahını severseniz tamam anladık en cehapeli sizsiniz, tamam bizi aqp den siz kurtaracaksınız (olursa da bala göte olacak o apayrı hikaye.) ama yeter arkadaş oyu çok az parti için kafa açmanız.
saldıracaksınız. ya ben sizi 20 sene muhalefet yapanın!....
burada % 0,01 lik oyu olduğunu iddia ettiğiniz partiye sallayıp duruyorsunuz. madem o kadar iyi muhalefetsiniz (ki olmadığınızı biliyoruz 20 yıllık skora bakarak!...) gündemi siz belirleyin mesela mülteci söyleminizi daha keskin yapın? yapamıyor musunuz? o zaman kafamızı açmayın. accuk oyu olan parti mültecileri göndereceğiz diyerek oyları bölebiliyorsa siz de somut şeyler sunun o zaman? halk bunu istiyor demek ki?

e yapamıyorsunuz? şu salak dediğiniz halk bile farkında ekonomik krizin bir ayağının mülteciler olduğunu bunu anlatın? yok ille ona buna saldıracaksınız.

edit: aşağı da azıcık oyu ile oy mu bölecek diye dalga geçtiği parti için #1921505 adam bunu yazmış şimdi de kucumsuyor. arkadaş chp yi savunacağım diye aktrollerden bile kötü durumlara düştü garibim. kardeş bu gazla git akp nin troll ordusuna katil valla daha iyi para verirler.

şimdi siler ediyler falan ekran görüntüsünü de koyalım.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
"benim nazarımda 6+1 masası zafer partisi'nin oylarını bölmeye çalışıyor." ahahahahahaha. ya bu zafer trolleri iyicene fantastik bir boyuta ulaştı. bunlar ya vatan partisinden tahsis edilen, her sene iktidara gümbür gümbür yürüyeceğini sananlar. veya aktroll ekibinden atanan, en alt kademe üyeler. ikisi de eşit derece ürkütücü. gerçi ikisi de aynı yere hizmet ediyor. yahu yüzde 0,5, bilemedin yüzde 2 oya sahip parti için, toplamda yüzde 50 oyu olan oluşum oy bölecek diyorlar ahahahaha. allah korusun bunları ülkemizden. amin.

"chp kurtulmalı ki ülke kurtulsun." aha işte. zihniyetleri bu. zafer partisi proje diye mabadımı boşa yırtmıyorum ben. der defasında da pot kırıp, itirafta bulunuyorlar. şu sözü yıllardır rte diyor. akit, a haber diyor. fatih tezcan gibi ölümüne atatürk düşman olanlar diyor. fesli denen yunan galip gelseydi diyen tipler diyor. işte zafer partisi ekibi böyle bir zihniyete sahip. tamamen şuna hizmet ediyorlar; millet ittifakı'nın parçalanması çok önemli

bir de vikiden kaynak vermiş y-chp diye. yahu bu aktroll/ulusalcı ve zafer denen saray ekibinin y-chp takıntısı nedir. işin içinde y-chp varsa, bilin ki bunlar akp, saraya hizmet eden, siyasal islam uşağı bir ekiptir.

hayır eklediği link ile, kendisini çürütmüş, yalanlamış, rezil etmiş. üzerine beni haklı çıkarmış. dedim ya, zafer zekası anca bu kadar olur zaten.

bakın verdiği kaynakta ne diyor;
" başta doğu perinçek gibi ulusalcılar, radikal solcular ve daha sonra adalet ve kalkınma partisi taraftarları olmak üzere, bu değişimden rahatsız olanların kullandığı yer yer aşağılayıcı ifadeye evrilmiştir."

ahahaha. yani benim söylediğim şeyin kanıtı ve sağlaması. hakikaten ahahaha ya.

zafer partisi, memleket partisi tam şudur; (bkz: inşallah yerli ve milli muhalefet kuracağız)
ve tam olarak da şuna hizmet etmektedir; millet ittifakı'nın parçalanması çok önemli

artık benim mabadımı yırtmama bile gerek kalmıyor. sağolsunlar bu konuda olduğu gibi hem yandaş saray köşe yazarları, hemde sözlüklere atanan yandaş saray trolleri itirafta bulunup, bu durumu kanıtlıyorlar. teşekkürler kendilerine.

zamanında genç parti ile yapılmak istenen, 94 yerel seçiminde yapılmak istenen bugün memleket ve zafer partileri ile yapılmak isteniyor. ne de olsa bölünmeye dünden razı bi muhalif sürü var. zaten siyasal islam bu kafasız muhalifler sayesinde hep iktidar ya; dp, ap, anap, akp.

muhalefet ilk kez millet ittifakı ile bir oldu. ve bunca tek parti, ses, medyaya rağmen büyükşehirleri silip süpürdüler. bunu gören rte de hemen bu aparatları sahaya sürdü zaten. zira bir olan muhalefet siyasal islamı tarihe gömer. zafer gibi aparatlara alkış tutan muhalifler yüzünede siyasal islam şaha kalkmaya devam eder.
devamını gör...
bazı paşaların kaynak beğenemediği başlığa evrilen başlık.
94 yerel seçimlerini sende hatırlayacak yaş ne arar be çocuk? hayır okusan diyeceğim de okumadığın da belli.
genç parti ile yapılmak istenen derken?
akp öncesi kurulan genç parti mi?
lan oğlum cahilsin.
bir de buradan bak;
bu değişimden rahatsız olanların kullandığı yer yer aşağılayıcı
ne diyor?
"yer yer"
peki ilk kim atmış ortaya?
gılışdar. senin tabirindir.
ben kılıçdaroğlu'nu tercih ederim.
siyasal islamcı demişsin;
o masanın yarısı siyasal islamcı değil mi çocuğum?
isim de sayalım mı?
şimdi o yırtmak için kullandığın mabadını yavaşça kaldır, taşnakçı kardeşlerinin yanına uza.
hadi canım, hadi ciğerim...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ümit özdağ buluşma falan olmadan daha büyük işler yapıyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim