401.
arkadaşlık ettikleri üniversite öğrencilerinin fotoğraflarını çekerek şantajla fuhuşa zorladıkları gerekçesiyle 7 kişiyi yakalamaya yönelik operasyon.

fethiye cumhuriyet başsavcılığı’ndan alınan izinle 4 ay önce teknik ve fiziki takip başlatıldı. şebekenin arkadaşlık kurduğu öğrencilerin uygunsuz fotoğraflarını çekip, tehdit ederek fuhşa zorladıkları tespit edildi.

ekipler, 26 ekim günü saat 06.00 sıralarında operasyon düzenledi. 3 farklı adrese 7 ekip ve 24 personelin katılımıyla düzenlenen baskında 7 kişi gözaltına alındı, 7 öğrenci kurtarıldı.

şüphelilerden 4’ü polisteki işlemlerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. adliyeye sevk edilen diğer 3 şüpheliden n.m. ve d.k. tutuklandı, v.o. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

www.sozcu.com.tr/2022/gunun...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"üniversite öğrencilerini fuhşa zorlayan çeteye operasyon" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim