2020 vision adında bir youtube kanalı 3 sene önceden çoğu ünlünün ölümünü tahmin etmiş. hilesi hurdası var mı bilmiyorum eğer bilen dostlar varsa yazabilir.

kobe bryant

irrfan khan

terry jones

youtube kanalı


aynı kanalın 2021 için versiyonuda var merak edenler için link
devamını gör...
nasıl oluyor lan bu? dediğim yutup kanalı. yutup üstünde tarih ile alakalı böyle bir manipülasyon yapılıyor mu? başka bir şey gelmiyor çünkü aklıma.
devamını gör...
şaşkınıkla açtım ve youtube kanalına göz attım gerçekten çok ilginç.
devamını gör...
muhtemelen ölümlerden sonra açılmış, bir şekilde gösterim tarihi değiştirilmiş gereksiz manasız youtube kanalı.


aha bu da kanıtı, eleman asıl olan senede açıp, sonradan gösterim tarihlerini 3 yıl geriye alıyor yav, ilkel bir troll stili.
devamını gör...
bu videoda nasıl yaptığını çok açık bir şekilde anlatmış. izlemek istemeyenler için özetleyeyim. kanalın sahibi ünlü isimler için ayrı ayrı video yapıyor. bu videoda her ay ve 365 gün oluyor. mesela kobe bryant 26 ocak'ta öldü. videonun o kısmını youtube düzenleyici panelinden kırpıyor ve videonun yüklenme tarihi değişmediğinden dolayı sizde 3 yıl öncesinden 26 ocak'ta öleceğini doğru tahmin etti zannediyorsunuz.
devamını gör...
zor olan ünlü olmayanın da ölüm tarihini bilebilmek!
devamını gör...
bir tarih söyleyip o tarihte öldürüyordur herhalde .
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ünlülerin ölümünü 3 sene önceden tahmin eden youtube kanalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim