benim için güzel bir duygudur, tam bir tatmin olma hissi verir. çünkü cinsel ilişki sırasında erkek,içgüdüsel olarak spermlerini,dişi bireyin rahmine ulaştırmak ister. kondomla olan ilişkide bu dürtüyü tatmin etmemiş,bastırmış olursunuz ve kendinizi yarım kalmış, tatmin edilmemiş hissedebilirsiniz , bir erkek olarak.
devamını gör...
bu başlığı da bu sözlükte gördük ya ,artık ölsem de gam yerim.
devamını gör...
yaklaşık bir yıl önce frame'deki bu tarz başlıklar hakkında bir şeyler demiştim. ben yokken bir yılda hiç mi bir şey değişmedi olm?
devamını gör...
"yhaa qanqa trolüz işte daqılıyoq yeaaa eqlenioz nie bu qadar qafana dakıon"

şeklinde savunması olacağını düşünüyorum arkadaşın. :d

komik desen, değil.
sempatik desen, değil.
eğlenceli desen, değil.

şimdi bu arkadaş iki duygusal yazı yazar ve insanoğlu "yhaa aslında o öyle birisi değill." deyip etik dışı tavrını affeder.

bu tavırla falanca bir ülke cumhurbaşkanı seçmişliği var lan.
devamını gör...
bebe olma ihtimali yüksek yapmayın
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"vajina içine boşalmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim