yaklaşık 1 senedir, ne en ufak bir soğuk algınlığı, ne gribal enfeksiyon ne de herhangi bir üst solunum yolu hastalığına maruz kalmamam büyük bir sorunsal. bir terslik var bu işte diyorum.
mesleğinden dolayı insanlarla iç içeyim, korona virüsünü acaba semptom göstermeden atlattıktan sonra, diğer hastalıklara karşı, immun sistemim yeni bir bağışıklık duvarı mı inşa etti nedir.
devamını gör...
herkesin maske takıyor olmasından kaynaklanan durum.
(bkz: pandemiden sonra da ekim-mayıs arasında maske takmanın zorunlu olması gerektiği)
devamını gör...
muhtemelen pek çok insan için geçerli olan durum. maske takmak, sürekli elleri yıkamak/dezenfekte etmek ve hijyenin eskiye nazaran hayatımızda daha fazla yer alması sonucu gayet normal. sırf korona virüsten değil diğer virüs ve bakterilerden de korunmuş oluyorsunuz.
devamını gör...
bunu ben de geçenlerde oturup düşündüm. normal şartlarda her kış 2 defa, sene içerisinde ise 3-4 defa hastalanan ben bu sene hiç bir hastalık geçirmeden atlattım. terslik bende mi acaba ?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"virüs çıktığından beri doğru düzgün hastalanamamam sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim