türkiye’deki siyasi durumla ilgili endişelerinin fabrika inşa etmekten vazgeçilmesinin ana nedenlerinden biri olduğunu kabul eden volkswagen ceo'su: “volkswagen içerisinde oldukça endişeli bir kesim vardı”

kaynak
devamını gör...
yediğimiz ekmeğin, içtiğimiz suyun bile politik bağlamlarda üretildiği gerçeğinden hareket edersek, son derece doğal bir düşünce ve eylem biçiminin açıklanmasıdır. politik olarak kapalı, anti-demokratik, her şeyin bir adamın dudaklarından çıkacak sözlerle belirlendiği kaygan siyasal zeminlere hiç kimse yatırım yapmaz.
devamını gör...
türkiye'ye diğer yabancı yatırımcıların girmemesinin de sebebidir.
devamını gör...
şaşırtmayandır. türkiye'nin bugünkü bütün ekonomik problemleri de siyasidir ve siyaset kaynaklıdır zaten.
devamını gör...
sen olsan milyonlarca euro yatırımı riske atar mıydın? ülke son 7 yıldır siyasi bir kaosun içerisinde sürükleniyor. sorumluları bırakın yargılanmayı, istifa bile etmedi.
devamını gör...
ülkemizde hükümette olumlu bir değişim olunca piyasanın ne denli hareketleneceğini anlayabildiğimiz örneklerden biri. o günleri sabır ve hasretle beklemekteyiz.
devamını gör...
vardır başka bir karın ağrıları, yoksa bir cümleden bu kadar alınmış olamazlar.

(bkz: passat mı çekeyim yanlarına)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"volkswagen'in türkiye'ye yatırım yapmaktan vazgeçmesinin siyasi olduğunu açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim