ulkecek bokunu cikarmakta uzerimize yok.
en son annem vefat ettiginde whatsapp uzerinden basin sag olsun diyeb biŕ arkadasa "verecegin bas sagligina so..yım" demistim simdi yakin zamanda bu ruhsuz,sadece rehberinde kayitli oldugum icin toplu sms veya whatsapp mesaji atanlara geldi.

bari ozel mesaj atinda bayram seyinize vs azicik ruh katin pez...ler.

sonra sövünce bir bilen kaba diyorlar.
devamını gör...
ne yapsın ki beş dakikalık bir seremoni için uçak yolculuğu mu yapsın?
devamını gör...
muhteşem olay.
kimse çok yakın olmadığı kimsenin evine gitmiyor. efendi efendi mesajını atıyor, şeker emojisini ekliyor ve sıradakine geçiyor. hadi az ile çok arası bir samimiyettelerse de arıyor. biz daha ne istiyoruz ya?

küçükken hiç tanımadığım bir ton insan gelirdi. yeni misafir gelene kadar da kimse kalkmazdı. uyku saatine kadar ev dopdolu olurdu. tabii bu sayede iyi harçlık toplardım. bir sıcaklık, bir samimiyet vardı anlıyor musunuz?

bir dakika lan ben tanıma başlarken eski bayramları kötüleyecektim. yanlışlıkla övdüm. yazıklar olsun.
devamını gör...
iki dklik konuşma için rahatsız etmemek için mükemmel bir kutlama yöntemidir. toplu mesaj atılmasına karşı ama kişiye özel kutlanmasına destekçiyim..
devamını gör...
artısı ve eksisi olan kutlama biçimi. bana göre hoş tabiki kişiye özel bir mesajla bayramımın kutlanması. böylece düşünüldüğümü hissederim. sevdiğimle aramdaki bağ güçlenir. ayrıca telefonda konuşmayı da sevmiyorum. mis gibi olur ama sığır gibi herkese aynı anda aynı fotoğrafı yolladığını anlarsam sadece galerimde boş yer kaplamasına sinir oluyorum. hiç atma daha iyi. toplu mesaj yasağı gelmeli.

buna kesin bir yaş aralığı veremiyorum ama yobaz kesim yapıyor işte. google'dan bulduğun bir şey beni iyi hissettirmiyor. aramızdaki mesafeleri kapatmıyor. sinir oluyorum gerçekten. tam sığır hareketi.
devamını gör...
toplu gönderilmişse cevap vermem.
bayramını kutlamak için aradığım kişi açmamışsa o zaman mesaj atarım çünkü daha sonra tekrar aramayı unutabilirim, o kişi müsait olduğu zamanda geri aradığında ben telefonu açamayabilirim. ancak bu şekilde mesajla kutlarım.
devamını gör...
what saap durumundan islam alemine seslenen şizofrenler var*
devamını gör...
yalniz birşey diyeceğim.

mutlu bayramlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"whatsapp sms gibi şeylerle bayram kutlamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim