pintidir.
söz veriyorsan ısmarlayacaksın. nokta.
devamını gör...
bu benim. aç karnını başkası doyursun it der geçerim. (bkz: swh)
devamını gör...
uygun zamanı bekliyordur.
devamını gör...
söz uçar yazı kalır. noter onaylı kağıt almalıydınız, üzgünüm.
devamını gör...
unutuyorumdur ya da param yoktur yani başka zamana ertelemişimdir..
çoğunluk vaktim olmadığından da oluyor..
devamını gör...
tengoş budun nam lakaplı bursalıdır. aslı girit rum'udur.

millete ulusağ sözlükte hep yemek içmek sözü verir ben zenginim adım tomaz bana bana komaz der ama ,zırnık koklatmaz çünkü kendi zil ,para tunne.
bir ara döner almış,dönerci ayran 25 lira deyice ayran içememiş uludağ sözlükte isyan ediyordu.

erekto nikli edirneli var bunlar buluşmuşlar erekto gariban orta halli bir kardeşimiz , tengir gel sana rakı- yemek ısmarlayacağım demiş, buluşmuşlar tengir erken daha kerahet vakti gelmedi gel bir çay içelim demiş, bursa'da tabureli çay ocakları vardır oturmuşlar iki çay söylemiş o ara telefon gelmiş aman erekto şirketten çağırdılar yönetim kurulu acil toplanmış başkanlık etmem lazım diyerek erekto'yu kabak misali ortada bırakmış,2 çayın parasını bile ödememiş, kaçmış. sorsan miltümilyoner.
bir keresinde de epey oldu 2019 öncesi birini davet etmiş tengoş ,yeşil'de (bursa) güzel bir çay gazinosu var, semaverde çay vardır,pastası , kahvaltısı, unlu mamulleri güzeldir ,masalar mermer ayakları döküm gayet nezih yer. oturmuşlar a-101'den aldığı 0,5 suyu çıkartmış içer misin demiş..
yok, kahvaltı yapalım deyince sözlük arkadaşı ,tengoş tamam sen söyle ben lavaboya gidip geleyim demiş gidiş o gidiş ,2 kişilik kahvaltıyı da kalan ödemiş, hesap kalın gelmiş ertesi gün sövüyordu o yazar sözlükte .
bir yazar daha vardı uludağ sözlükte atsıkı mi ne var o da aynı , buluşamadan sonra anında arazi hesap gelmeden sorsan hepsi zengin ,paraya para demiyorlar villada ,rezidansta oturuyorlar.
siz siz olun self servis olan bir yere gidin yemek anında kasa, para peşin kırmızı meşin yoksa yanarsınız.

ortalama kahvaltı 2 kişi en 900-1200 tele, restoran hesabını hiç yazmayayım.
devamını gör...
izmir'de zirve yapalım, ben de gelen öğrenci arkadaşlar bendendir demiştim, yine diyorum. inşallah bir gün.
devamını gör...
sanırım tipim yemek sözü verilip ısmarlamamaya çok uygun olsa ki devamlı bu arkadaşlarla karşılaşıyorum.
la olum ben, hadi bana ısmarla da demiyorum.

bu psikolojinin altında ne yatıyor acaba.
genelde kızlar yapıyor bunu, tamam ben ödeyeyim hesabı korkmayın ehehe.

edit: bak düşününce aklıma geliyor bazısı da sana şunu yapacağım diye vaatte bulunup yapmıyor.
hani gidip "bana şunu yap" da demem.
ulan yoksa bunlar seçim zamanına falan denk geliyor da, oy istemek için falan mı yapıyorlar? *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yemek sözü verip ısmarlamayan yazarlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim