düşünüyorum da ilk filmde gereksiz tek bir sahne bile yoktu. abartılı falan eleştirilerini geçin. belgesel izlemiyoruz. gözünü budaktan sakınmayan idealist bir polisin öyküsü anlatılıyor. her şeye rağmen ilk film büyük bir zeka ve emek ürünüydü.
ikinci film ise büyük senaryo açıklarıyla dolu. büyük oyuncu bruce wilis oynamıyor olsa sikseler izlemezdim. ama bruce ağabeyin oynadığı her ayak izi izlenmeye değerdir. kendisine oscar, altın küre vermeyen komite de yargılanacak bir gün.
devamını gör...
birincisinden daha güzeldir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"zor ölüm 2" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim