sözlükte bir yazar,
edebiyatta bir kuş.*
devamını gör...
hüma kuşu ve tuğrul kuşu olarak da bilinen efsanevi kuşun ismidir aynı zamanda kafa sözlük’de yazardaşımızdır. dünyada yalnızca bir tane olduğuna inanılan zümrüd-ü anka sözlüğümüzde de birtanedir. zümrüd-ü anka efsaneye göre bilgi ağacı’nın dallarında yaşar ve her şeyi bilir. kafa sözlük zümrüd- ü anka’mızında bildiği her şeyi bize aktaracağından eminim. şimdiden takibime alıp ilk sıralardan yer kaptığım için kendimi şanslı hissediyorum.
devamını gör...
hiç sıkılmadan 4 sayfa tanım okumamı sağlamış yazar.

tanımlarının neredeyse hepsi bilgi içerikli. bilgi kategorisini renklendireceğini düşünüyorum.

yazarın profilinde kafa izninde yazısını görmemek dileğiyle.
devamını gör...
an itibariyle beni bildirimlerle karşılayan güzide yazarımız. * dolu dolu tanımları ile gözlerimizi, beğenileriyle de gönlümüzü şenlendirmekten aman vazgeçmesin efenim.

keyfi hoş, tanımları ve beğenileri bol olsun. *
devamını gör...
depresif bir anımda bana resmen online güç sağlayıcısı olmuş, sözlüğün değerli yazarıdır. takip edilmesi gerekir. burada hep var olmasını ve değerli tanımlarını hep bizlere sunmasını diliyorum. teşekkürler, değerli insan.!*
devamını gör...
bazı tanımlarını sonsuz kere beğenmek istediğim yazarımızdır. bazen 'ulan acaba benim zihnimi okumanın yolunu bulup da mı yazdı bunları' dedirten tanımlar yapmıştır*. biraz taciz eder gibi okudum tanımlarını, mazur görür beni umarım. kendisine bol tanımlı, musmutlu bir ömür dilerim. var olsun.
devamını gör...
gene nickaltına yazmadığımı fark ettiğim mahlası asil yazar. halbuki tanımlarını çok severim, beğenisini de eksik etmez. profil resmi mahlası ile uyum içinde olan müdavim yazar. bugüne kadar burayı boş bıraktığım için af diliyorum kendisinden.
devamını gör...
çiçek seven, meraklı, ilgili ve zarifliğini inceliğini hangi kelime ile anlatacağımı bilemediğim güzel bir yazar.
güzel ve keyifli yazmaları olsun...
devamını gör...
zümrüd-ü anka kadar zarif tanımlar, yazan yazar.
yolun açık olsun, kalemin hep böyle güçlü olsun kafadar.
devamını gör...
uzun zaman önce sessizce takibime aldığım, tanımlarını okumaktan ve nickini herhangi bir yerde görmekten büyük bir keyif duyduğum yazar.

küllerinden doğan zümrüd-ü anka'dan ilham almamak, onu umut kaynağı olarak görmemek elde değil. sözlüğümüzde tanımlarıyla bir kanat misali bizi alıp farklı yerler gösterecek yazarımız olduğu için şanslıyız.
keyifli tanımlar*.
devamını gör...
tanımlarına kelimenin tam anlamıyla bayıldığım,sohbeti de kendisi de aşırı tatlı bi yazar. sözlükte oylama ve favorileme için engel olmasa kesinlikle okuduğum her tanımını oylardım ama yine de elimden geldiğince fırsat buldukça okuyorum kendisini.

umarım hep çok mutlu olur ve yazmaya devam eder tatlı yazarımız* .
devamını gör...
durup ciddiyetle okuduğum bir başka yazar.

nadiren de olsa beni heyecanlandıran çok az şey vardır; onlardan biri ise sevdiğim kişilerin emek verdiği durumlara şahit olmak. bu yazarımız hem entry yazarak hem de günümü şenlendirerek * heyecanlandırıyor minnoş kalbimi. emeği hiç eksik olmasın. kalp. *
devamını gör...
bazı tanımları yağmur sonrası gökkuşağı, bazı tanımları da “kendine gel artık” diye atılan tokat gibi. kimine jelinon kalpli, kimine ketum gibi.. aslında o biraz gibi gibiii.. kül olmadan yeniden doğduğu anlarının olması temennisiyle, kalemine kuvvet.
devamını gör...
en çok sevdiklerim olan
kuşlar gibi.
beğenisi ile mutlu ediyor, tanımları ile mutlu ediyor.
devamını gör...
sözlüğe girmemle sevgili yazarın hoş geldin mesajı bir oldu diyebilirim. çok nahif ve ince düşünceli bir yazar. ayrıca tanımlarını da severek okuyorum. siz hep yazın sevgili yazar, kaleminiz daim olsun.
devamını gör...
kendisi gerçekten çok ama çok tatlı bi yazar. tanımlarına değinmeden önce ona kocaman teşekkür etmek istiyorum bıktı benden artık biliyorum ama*. o kadar tatlı sözleri, güzel dilekleri var ki onunla sohbet etmeye başladığınızda içiniz mutluluk ve samimiyet doluyor. ne kadar üzgün olursanız olun bi yolunu bulup sizi mutlu etmeyi başarabilen birisi. kendisini tanımları sayesinde tanıyıp mesaj atmıştım ve her konuşmamızda iyiki tanışmışız diyorum. okumadığım çok az tanımı kaldı ama hepsi o kadar güzel kii*. burdan kendisine tekrardan her şey için teşekkür ederim, iyiki ama iyiki varsın ve hep sözlükte var olmaya devam et lütfen *.
devamını gör...
zümrüdü anka kuşu, bilgi ağacının dallarında yaşar ve akıllara gelebilecek her şeyi bilir. öyle ki, bütün kuşlar ona inanır, başları sıkıştıkça simurg’un kendilerine yardım edeceğini, onları hep zor durumlardan kurtaracağını düşünürler.
zümrüdü anka kuşu öleceğini hissettiği zaman kendisine ağacın kuru dallarından bir yuva yapar ve hiçbir zaman ne olduğu anlaşılmayan bir yapışkanla yuvayı sıvar, yuvanın içinde ölümü bekler. ta ki güneş bütün görkemiyle ortaya çıkıp, kuru dalları yakıncaya kadar… simurg oluşturduğu yuvada yanarak ölür ve küllerinden yeniden doğar.

anlamı derin bir mahlas keşke benim aklıma daha önce gelseydide ben alsaydım diye ufak bir kıskançlık duyuyorum.aslında hayranlık duyuyorum ismine.bu kuş'u bize hatırlatıp içimizde varlığını hissettiren yazara teşekkür ediyorum. uzun zamandır sessiz sedasız takipleşiriz kendisiyle arada beğenilerimizle selamlar göndeririz.sanmasın benim onu unuttuğumu zira küllerinden doğanların her zaman ayrı bir yeri vardır bende.gizli bölmesindeki varlığını her zaman hissederim. hep burada olup yazman dileğiyle...
devamını gör...
1-2 gündür hesabı öksüz kalmış nahif, pıtırcık güzel bir yazarımızdır. sadece kendini dinlemek üzere uzaklaşmıştır ve önemli bir durum yoktur diye temenni ediyorum. geri dönüşünü bekliyor olacağız sayın ve kıymetli yazar.
devamını gör...
entrylerini okuyunca kendime çok yakın hissettiğim,zümrüd-ü anka kadar masalsı bir kişilik olduğunu düşündüğüm yazar.
devamını gör...
tanımlarıyla yolumun kesiştiği ve iyi ki kesişmiş dediğim kalemi ve bilgi birikimi sağlam yazar. okudukça okunuyor ne hoş. sayınıza bin bereket diyor saygılarımı sunuyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"zümrüd-ü anka (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim