ne zaman memlekete gitsem orta halli balıkçılara gidip taburede denizi izliyorum. elimde sigara sanki cumhuriyetin ilanından beri oradaymışım da restoranı ben buradayken üstüme inşa etmeye başlamışlar gibi efkarlı efkarlı denize bakıyorum. kimse de çıkıp ne yapıyor bu dallama demiyor. cemil abi bari sen kalk lan artık buradan diye iki azarla anasını satayım. mercan bağladım orada. arada tekneyle denize açılıp iki gün balık tutuyorum. evi arabayı satıp yazlığa yerleşmiş dayı gibiyim. orta yaş bunalımı ne abuk bir şeymiş lan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük yazarlarının en yaşlı özelliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim