bugün doğum günü olan sanatçıdır. en temel haklar uğruna verilen ızdırablı mücadelelerin sembol ismi olmuş bir sanatçıdır. hayattayken "öldükten sonra tek isteğim kimse arkamdan bu ülkeyi sevmiyordu demesin, ben bu ülkeyi ardahan'dan edirne'ye kadar çok sevdim" demişti. bir türkücünün kendi dilinde türkü söylemek istediği için linçe uğrayıp sürgün edildiği ve orada memleket hasretine dayanamayarak öldüğü bir türkiye değil bambaşka bir türkiye'yi yaratabiliriz umarım. yeniden iyi ki doğdun iki gözümüzün çiçeği.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ahmet kaya" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim