ayda bir kez herkesten nefret etme günüm vardır. yavaş yavaş iletişim kurduğum bütün insanlara bulaştırırım bunu. o gün o an onunla konuştuğum ya da onu düşündüğüm dakika beynim onunla ilgili bir bahane bulur ve tam anlamıyla gözlerimde kararır o kişi. çoğu zaman sudan sebepler.

nasıl yalnız kaldım sanıyorsunuz, böyle böyle etrafımda insan birakmadim. yaptığı minik bir şaka yüzünden bıraktım insanları. bana iyi gelmiyor, ayrı kafalardayiz, ne yaptığını bilmiyor vese vese..

beni üzen şey bunu yaptığım hiçkimse için adam akıllı pişmanlık duymadım. biraz ozlemisligim var ama keşke yapmasaydim demiyorum, demedim hiç. ruh halim mi? işte bu ruh hali.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük yazarlarının ruh halleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim