bundan 11-12 yıl öncesine denk geliyor sanırım, o zaten bir hüzün kaynağı, bir de şarkının kendisi var tabi. üniversitede üstten ders alamadığım yıl sınavlar için gidip arkadaşımda kalıyordum. o zaman sanırım perşembeleri televizyondan izliyorduk behzat ç’yi. çayın tadı bile aklıma geldi şu an. vay arkadaş ne biçim geçti yıllar. zaman sahip olmadığımız anları bize verip sonra acımasızca geri alıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kızım" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim