her yıl kasım aralık ayları gibi sahte içkiden ölenlerin artması yılbaşının yaklaşmasından dolayıdır. mesele sadece türkiye ile ilgili değil, komşu ülkeler dahil türkiye'de içki tüketimi bu dönemde artar. hatta zirve yapar. türkiye'nin merkez olmasıyla alakalı.

sahte içki de aslında kendi içinde kategorilere ayrılır. resmi olmayan organik içki (yunan rakısı veya bulgar şarabı), resmi olmayan ve etil alkol içeren içki, öldüren ya da zarar veren tamamen sahte içki.

türkiye'de ikincisi hakimdir ve sizi öldürmez ama süründürür. yapılan operasyonlar genelde buna yöneliktir. en çok para da bu alanda döner. burada dönen para uyuşturucu ile kıyaslanamayacak kadar düşüktür.

ölümlerin daha çok türkiye'de olması, en kalitesiz ürünlerin türkiye pazarında tüketilmesiyle ilgili. aslında diğer tüketim mallarında da böyle ama onlar uzun vadede erken yaşta öldürüyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"istanbul'da sahte içkiden ölenlerin sayısının artması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim