zaman tüneli

işlevinden çok kadınlardan bahsedilirken aklıma gelen birkaç objeden biri.
devamını gör...

insanlar görüldükleri kadar sizi görmeye meğilli. verdikçe alıyorsunuz. dinlenen konuşmak istiyor. ilgi gören ilgilenmek istiyor. böyle uzar gider. belki siz böyle davranamıyorsunuz belki de buna inanıyorsunuz. bunu değiştirebilirsiniz. yalnızlığınızı değiştirebilirsiniz.
devamını gör...

her şeye uyarlayabilirsin. çoğu şeyi de dahil edebilirsin. doğamız biraz böyle. abartıyoruz. sonra da kabartıyoruz.
devamını gör...

devamını gör...

bilen bilir başlığın müptelaları vardır. biri de benim arkadaşlar.
inanın ne doğru ne yanlış. neler oluyor ben hiç anlamıyorum. kendimi yönlendirilmeye muhtaç yersiz yurtsuz biri gibi hissediyorum. benim uzun ciddi bir ilişkim vardı. sonra bitti. uzun uzadıya anlatırdım ama yazma kabiliyetimi kaybetmişim… epeydir duygusal zekası çok yüksek biriyle beraberdim ne hissettiğimi anlatmaya pek ihtiyacım yoktu. bu yüzden köreldim biraz. şu an iç sesim titredi bir daha mesela. canım çok sıkkın çok hemde. biri sorsa patır patır döküleceğim de. kimse de sormuyor. kimse kimseyi önemsemiyor. devir zor.

çok şey geçti bugün aklımdan. her resimde bir yerlerde acaba o da olsaydı nasıl olurdu diye düşündüm. hayat böyle işte. yitirmeden anlamıyor insan.
devamını gör...

erik gibi maşallah.
devamını gör...

küçük pipili bir kralı soytarısının teselli ederken uydurduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
devamını gör...

yazdıklarına denk geldikçe istemsiz bir sinir kasılması oluyor, öyle sıkıntılı bir yazar.
devamını gör...

bazen içinde kimse olmayan bir oda gibi hissediyorum
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

aaaaa bu yakışıklı da kimmiş
benmişim. kıvamında başlık.

tam olarak benim arkadaşlar. neredeyse tanıdık diye tekrar exe yazacağım. halim yok.
birine nasıl bir daha güveneceğim en sevdiği rengi soracağım onu benimseyeceğim falan. uzun iş. yorucu bir de. bu devirde ghostlayanı var lovebombing yapanı var. ilgisizi var romantik olmayanı var. duygusal zekası sıfıra yakın olanı var. yani velhasılı ehlimizi bulup çekilemedik şu masadan.
devamını gör...

susmamı istiyor. herkes her şeyi isteyebilir ama istiyor diye hiçbir şey olmayabilir. çok şey istiyor sanki. sıçabildiği için minnettar hem de. ömür boyu sıça sıça dolaşır umarım.
devamını gör...

daima süper

var olasıca.
devamını gör...

ara sıra süper oluyor
devamını gör...

arkadaşın sana doğum gününde eskort yollamıştır. o ne güzel hediyedir öyle. o ne kutlu doğum günüdür.

duruma göre doğru olabilecek önerme. duruma göre de bir kadın ödülden çok cezadır.
devamını gör...

#4026609
üf sus
devamını gör...

galatasaraylı ve muhtemelen ona aşık
devamını gör...

tarihsel açıdan doğrudur. “aklı fikri hayvanlar gibi bilmem ne’de değil, fikir adamı” imajı verdiğini düşünmüşlerdir.

ilginçtir, boynuz da bilgelik simgesidir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
lysimachus tetradrahmi
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
rönesans dönemi (michelangelo) musa heykeli.
devamını gör...

pek inandırıcı gelmedi. zeus, bamyası yüzünden öyle bir söylenti çıkarmış olmalı.
yoksa neden tanrıçalar dururken ölümlü kulları ile iş tutsun
devamını gör...

(bkz: stockholm sendromu)

bunun neresi güzel lan? manyak mısınız? her yerde vahşetten başka bir şey yok. bu ne düşkünlük?
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim