zaman tüneli

önce bakışmalarla tohumu atılır. bakışmalar sırasında kısa gülümsemeler yakalanırsa o fidana dönüşür. özellikle dişi bağyan kişisi teklide oturuyor ve er kişisi ayaktaysa ve bir dağ ayısı dişi bağyan kişisine yaklaşıp tutamaçlara tutunurken iyice üzerine doğru yaylanıyorsa, dişi bağyanın üflemesini takip edin. o öfff üfff geldiği an harekete geçme vaktidir. yürüyedurun yiğitlerim, hemen yaklaşın ve o dağ ayısı ile araya girip bariyer oluşturun, önceden tanışıyormuş gibi aaa seni görmek iyi oldu nasılsın deyip o ayının uzaklaşmasını sağlayın. ve işte oldu, metrobüs aşkınız hayırlı olsun. sıradaki görev: metrobüs manitasının dekoltesini engellemek için yapılan maymunca hareketler.
devamını gör...

kedi kesmeye kiyamayip ortaklaşa kurbanlık danaya girerler.
devamını gör...

vantilatör kullanan insandır
devamını gör...

hepsinin derdi kendileriyle olmasından dolayı kimseye sarmazlar.
devamını gör...

mahalleye dert oldu kul ahmet'in ceketi,
kul ahmet erken yatar, sabaha ya kısmet derdi...
kimseler anlamazdı, ya kısmet ne demekti?
herkes gömlek giyerken ahmet ceket giyerdi,
konu komşuya dert oldu kul ahmet'in ceketi...
devamını gör...

yavaşça tanımını favlıyorum
devamını gör...

2011 metallica itü stadyumu konseri. tabiki golden circledaydım.
devamını gör...

abdest de almak lazım bence. üç kere ağza aldıktan sonra napıyorduk benim din bilgisi bu kadar.
devamını gör...

sigara.
sadece sigara.
devamını gör...

oğlum benim arattığım ve izlediğim şeylerle bu keşfetin ne alakası var diyordum meğer o algoritma iletişimde sık bulunduğun kişilerin de bakmasıyla ilgiliymiş. sürekli karşıma bebek emziren kadın videoları çıkmaya başladı, kim bu breastmilk sevdalısı bulmama az kaldı, çemberi iyice daralttım. seni bulup ifşa edeceğim oğlum.
devamını gör...

dünyanın en uyduruk şehir ismi kökeni...

kastın neydi moni

bunu ciddi ciddi yazmışlar kaleye.
devamını gör...

insanı derin düşüncelere sevk eden, “onu bu bataklıktan kurtarmalıyım!” inancına bile sokan kızdır. ah ulan hoşlanılan kız, bitirdin bizi.
devamını gör...

ronnie james dio istanbul konseri.
devamını gör...

benim aklıma hiçbir şey gelmiyor. halka tatlısı denince kastamonu'nun aklına gelsin bir şeyler, ben gitmem ayağına.
devamını gör...

merkezinde bir çeşme vardı “bu sudan içen gelir bir süre burda yaşar” demişlerdi, içmiştim ben de. bir daha gitmedim bakalım.
devamını gör...

benim evde dairenin kendisine ait klima var. site tüm dairelere ankastre set ve klima döşemiş. helal olsun deyip 21'e alıyorum klimayı, alttan alttan estiriyorum. ohhhh.
devamını gör...

bir insanın aklına neden kastamonu gelir ki? yok bi de yozgat gelsin aklına!

devamını gör...

kulüpçüyüz kulüpçü. kulüp rakı delüks için kurşun atar kurşun yerim. yağ gibi mübarek. perşembe geceleri içmeyin ama siz yine de.
devamını gör...

bebeksi ve ipeksi bir yazar. keşke kız olsaydı
devamını gör...

nick değiştirirsem kerhane tatlısı yapmam ya, kerhane karpuzu daha güzel oluyor tam mevsimi şimdi.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim