zaman tüneli

.
devamını gör...

benim dm kutusuna yanlışlıkla bile düşen olmamış. helal olsun, dikkatli milletiz. ben de olsam atmam.
devamını gör...

o güzel aşklar filmlerde, kitaplarda kaldı. aşk günümüz de sadece seks demek.
devamını gör...

-tabi anlarım
devamını gör...

imera fera
devamını gör...

biraz canlanalım diye boş bir başlık açtım, maksat kaynaşalım goygoy olsun hehe...

-erkeğim, cinsiyet olarak erkek hehe...
devamını gör...

kadınların hayatta sadece seksten ve cinsiyetten ibaret olmadığını idrak eden erkektir. iyi ki onlarda hâla var.
devamını gör...

müzik zevki muhteşem olan kızdır.

elbet birgün karşılacağız..
devamını gör...

pandemi sürecinin neo-klasik liberalizmi dönüştürdüğü halin melali dir:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
işgörenlere görece aşırı kar elde eden işletmeler çökecek midir? yoksa bu böyle sürecek midir?

bu gün batılı iktisatçıların tartıştığı bu konu. nobel ödüllü daron acemoğlu'nun da konu olduğu tartışmanın "özü" bu.

çin iktisatçılarının konu ile ilgisi yok. hahahaaa.
devamını gör...

zengin bir kayınpeder*.
devamını gör...

bizim kızlardan biri izin istedi, gitti, geldi:

1. kız felaket bronzlaşmış. bangladeş gibi yağmur alan memlekette bu ne bronzluk.. sordum da, “ben çabuk yanarım” dedi. doğru, zaten kudretten yanık, bana göre bayağı bir esmer.
2. saçlara ışık gelmiş. “boya mı bu, doğal renk mi?”, dedim, “boya hekatomnos’um” dedi. boya saç güneş görünce ışıltı atılmış gibi olabilir mi, çok emin olamadım. fen bilimlerinde çok iyi değilsek hıyar da değiliz, bizim de kız arkadaşımız falan oldu neticede… bunu yemedim.
3. “hani fındık?” dedim, “”hekatomnos’um, fındıklar yaş, kuruyunca ben size takdim edeceğim” dedi.

bence bu fındık mındık ayağına işin civcivli vaktinin ortasında adalara modalara kaçtı ama günahı boynuna..
devamını gör...

nazar boncuğu ile gezmeme sebep olan durum. bugün seçilen hanım yazarımıza da tavsiye ederim. son seçilen üyemiz poine de ayağı kaydırıldı.
elem tere fiş kem gözlere şiş
çatlayııın
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kalemi kuvvetli olanların kalemini kırdılar
devamını gör...

en büyük hayalim kız babası olmak tostlar.

bu muhteşem hayalin yanında, zengin bir kızla evlenip düğünde takılan takılarla 3 5 inek alıp, kısa sürede zengin olmak ve yaylama çok güzel bir çiftlik kurmak var.

yemin ediyorum paplo escobar gibi giresun'daki o çiftliğime şu aygırından timsahına kadar her hayvanı getirecem..
devamını gör...

akşama kadar bulurum bir çayır kanki. #4046353
devamını gör...

her fındık bahçesi olan gencin kaderi. fındıktan kaçamazsınız fındık sizi bırakıncaya kadar...
devamını gör...

faydası olduğunu düşünmüyorum ama zararlarından biri eğer müstakil evde oturmuyorsanız komşularınızla başınız belaya girebilir.

biz halıyı silkelemek yerine foşur foşur hortumla evin önünde yıkamayı tercih ediyoruz. ha halı yıkamacıya da veriyoruz ama ne zaman versek annem temiz olmadığını düşünüp bize yeniden yıkatıyor. yılamazsakta; “neyse siz gidince biz babanla yıkarız.” diye tehdit ettiği için her şekilde o halılar yılda bir iki kere yıkanıyor.
devamını gör...

arada ''nitekim'' yazıp aynı sektördeymişiz gibi davranıyorum.
devamını gör...

bulunduğun yer çayır gibi bir şey mi. iyiymiş, biz de bütün gün ofiste tıkılıp kalalım.
devamını gör...

gerektiğinde muhalif: aklında olsun, bir gün biri seninle cidden ilgilenirse ve bmw’lerdeki motor arızasına benzer biçimde kronik güven problemi olan bir kulsa; annenin babanın üstüne yemin etsen buna inanmaz. ya sistemden çıkış yapıp öyle oku ya edebinle entry gir ya melamet hırkasını çıkarıp gerçekten kırk kişiyle yazış. artık gönlünden hangisi geçiyorsa.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim