sadrazam ikarus'un sol kanadı yazar profili

sadrazam ikarus'un sol kanadı kapak fotoğrafı
sadrazam ikarus'un sol kanadı profil fotoğrafı
rozet
karma: 19543 tanım: 3683 başlık: 941 takipçi: 85
𐱅𐰇𐰼𐰰

son tanımları


muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olsun anketi

valla gönlümden geçen tek bir isim var.
sürece rağmen sessiz kalan mansur değil
(bkz: cenk özatıcı)

çoğunuz muhtemelen kendisini bilmez. iyi partili, 30'lu yaşlarının ortasında genç, milliyetçi, dinamik platform ve derneklerle ortak çalışıp halkın güncel sorunlarını yakından takip eden bir isim.

tabii ki beni kimse s..ne takmayacağı için adayımız kemal dede. yeni partiymis bilmem neymiş oyları bölmeyelim. kripto akpliler sizi.
devamını gör...

otostopçu almak

çok sık yapıyorum. bir gün biri tarafından öldürülebilirim ama olsun.

özellikle yaşlılar ve öğrenciler. arabasizlik nedir iyi bilirim. o durağa çıkıp el kaldıran insanın otobüse bile binmedigine göre zaten parası yoktur. öğrenciyken beni de çok aldılar sözlük. el kaldirmadigim halde. sırtımda çantayı gören orta yaşlı genç biri hep gelirdi. sağ olsunlar iyilik devam edici bence. sadece tas kafa tıraşlı esmer ve dövmeli erkekleri almıyorum. buram buram belayim diyorlar amk.

güzel sohbet çıkabildiği gibi bazen leş de olabiliyor. az evvel birini aldım. şişman bir dayı. saçma sapan sorular soruyor. ben iş görüşmesine gitmişim karnım aç hava sıcak bana seks yapıyor musun diyor. yaşı olmasa yatırıp s...m pe..gi.
tanımadığın insana öyle soru sorulur mu arkadas ?
devamını gör...

çırılçıplak denize girmek

tatilde gördüm.
bu ahlaksızlığı geceleyin yapıyorlar. kesinlikle çok pis fuhuştukları kanaatindeyim.
seviyesiz insanlar. insan insana bunu yapar mı lan ?
devamını gör...

herkesle anlaşabilen kişi

benimdir. kavgaya gürültüye ne gerek var.
özellikle iş hayatında. iliğini kemiğini s..m tipleriyle sadece orada muhatap olduğum için zamanımı cirkinlestirmemek için bu yolu izliyorum.
kendi ilkelerim, görüşüm olan biriyim. ama bu herkese geçerli değil. önem verdiklerim nasıl anlaştığımı, değer verdiğimi bilir digerlerinin zaten a..koyim.
devamını gör...

sözlük yazarlarının fotoğrafları

oo eyt zirvesi olmuş. *
devamını gör...

tamirciler battı mutlu musunuz

evettt. zevkten dört köşe oldum yalan yok.
3 bin liralık liftere 15 bin liralık işçilik isterlerse batsinlar aga. darısı galericilerin başına.
devamını gör...

sözlük yazarlarının bugün topladığı sevap pointleri

otostopçu attım.

çok sık yaparım zaten bunu. bugün de allah razı olsun kardeşim allah yolunu bahtını açık eylesin duasını aldık. şükür.
devamını gör...

çerçeve yasa

reisin ölene dek başkanlığı ve yeni anayasayı yapabilmek için girişilen yasadır.
pkk silah bırakmayacak. her şey tamam şimdi de aponun tam serbestliğini istiyorlar. bu maksimalist talepler bitmeyecek ve zaten ölü doğmuş bu süreç eninde sonunda patlayacak.

ama bu gibi hümanist adımların elbette yansıması olur. hiçbir şey olmazsa, halk tepkisiz kalırsa bunun sonuçlarıyla en geç 10 sene sonra yüzleşeceğiz. silah bırakan teröristler ağırlıklı olarak doğuya yerleşecek. batıya gelenler de buradaki sahil mafyasına katılacak. siz sanıyor musunuz ki pişman olduklarını ? mavi çarşıyı molotofla yakip 13 sivili öldüren yaratık buradaki on binlerde pisman olmuşluk ifadesi mi var deyip meydan okuyor. mevzideki düşmanı vurmak kolaydır ama nerede olduğunu bilmedigin düşmanla kolay mücadele edemezsin.iste o yüzden affetmekten bahsettiğiniz 2 tugay büyüklüğündeki (9 bin kişi) kadroya bir telegram mesajı gelse ve eyleme gecseler... işte o sırada süreci destekleyen desteklemeyen kafede kahvesini içen herkes silahlı, bombalı saldırıların hedefi olacak.
işte o sürece kadar bu orklar sivil halkı redoktrine edip ideolojilerini yayacaklardır. ondan sonrası hendek olaylarinin kat be kat büyüğü. haa tabi bu süreçte batıdaki insan bak kürtlerle pkk'lılar iç içe gayet normal yaşıyor deyip ülkedeki ırkçılık daha da artacak. esnafla halk alışverişi kesecek. mahallelerde kavgalar çıkacak. tıpkı libyadaki bir seyyar tezgahının devrilmesiyle bir şeyler tetiklenirse burada olan bu sefer masum kürde de olacak.

bir de suça karışmamış terörist mevzusu var. siz bir hırsıza hırsız mısın diye sorsanız hangi hırsız ben hırsızım diyecek de siz ben asker, memur vurdum diyen teröristi tespit edeceksiniz ?

bu süreci terörist silah bırakıyor, halklar kardeş oluyor diye destekleyen andavallar bu yazıyı iyi okusun. bu süreç pkk'yı milli guvenlik meselesi olmaktan çıkarıp başta ülkede sonra tüm dünya çapında haklı bir kürt isyanı olarak tekrardan sınıflandırmaktır.

velhasıl tüm bunlar olduğunda bastakiler kandirildik deyip sıyrılacaklar. olan size ve evlatlarınıza olacak.
devamını gör...

kilo vermek isteyenlere tavsiyeler

yemekten önce parmağınızı yalayıp tuza bandirip yiyin. sonra bir bardak su içerek başlayın.
yemek aralarında da su için.
spora gerek kalmadan sindiriminiz hizlanacak ve kilo vermeye başlayacaksınız.

bu arada spor kilo vermek için değil sağlık için yapılır. sağlığınızı koruyarak kilo vermek daha önemli. akabinde yürüyüş ve hafif tempolu koşu yeterli bence.
devamını gör...

amor fati

bir gün bir taş oymacısı çalışırken yakıcı güneşten şikayet etmiş. keşke güneş olsaydım demiş. ve tanrı ol! demiş.

güneş olan emekçi dostun tüm hükmünü bir bulut kesivermiş. keşke bulut olsaydım demiş oymacı ve tanrı yine ol! demiş. bulut olmuş.

bu sefer de bulut olan oymacı rüzgarın oyuncağı olmuş. şikayet etmiş ve keşke rüzgar olsaydım demiş. tanrı yeniden ol a..koyim onu da ol demiş.
ve rüzgar olmuş.

kasırga olmuş fırtına olmuş. yeri göğü titretirken ucuz egosunu tatmin ediyormuş bu o.. evladı. milletin evini falan yikiyormus. kahbe işte.
neyse. bir kayaya denk gelmiş bu sefer. esiyor, gurluyor ama kimildatamıyormuş.

keşke kaya olsaydım demiş bu sefer de. ve tanrı yeniden ol! demiş. kaya olmuş. heybetiyle kendini kudretli gören kaya birden acı çekmeye başlamış. bir taş oymacisi kendisini yontuyordu..

işte böyle dostlar velhasıl avcı ne kadar hile bilse de ayı o kadar yol bilir.
devamını gör...

evet dememizden en çok akp rahatsız oldu

#4037112
form tadında cevap vericem yoldaş affetsin.
iki tarafa da boncuk dağıtmak için böyle bir şey yaptıklarını düşünüyorum.
bunlarda ideolojik duruş yok.
devamını gör...

yeni parti

evet dediği için bağış yapan pek çok kişi partiyi arayıp küfür etmiş. eczacı da çıkıp hayır oyu veren vekilimiz iyi partiden fazla demiş.

uyardık la. yeni dansözünüz hayırlı olsun sosyal dem*kratlar.
devamını gör...

gelinin beline bağlanan kırmızı kuşak

bir kuzenim tinderdan sevgili yapmıştı. baya aktifti. geç de olsa evlendi. (38) ona da taktılar. komik gelmişti.
bence artık pek bir önemi yok.
devamını gör...

ilk randevu için tercih edilebilir mekanlar

bar.
içen insan daha bir kendi olur. o utanma sıkılmadan geriye samimiyet kalır.
kafe, avm bu tarz yerler bizi bozar.
devamını gör...

iki bunak elinde yaşanan hayatlar.

(bkz: yaşamak bu değil)
devamını gör...

bir sözlük kızına şarkı armağan et

(bkz: o kendini biliyo)
devamını gör...

çerçeve yasa

sevr da bir barış anlaşmasıydı sizi aveller.
bunu bir düşünün bence. belki kan beyninize gider.
devamını gör...

kalbin acıyınca sığındığın şeyler

göğüs hastalıkları polikliniği.
kalp krizi habercisi olabilir.
devamını gör...

küs olduğun arkadaşa atılabilecek iftiralar

fetöcü.

gayet kısa ve öz.
başka ne atılabilir ki?
devamını gör...

türkiye pakistan suudi arabistan ortak savunma anlaşması

silah satılması için uzun vadeli yapılmış bir projeyse ne mutlu.
ama sanmıyorum ki akp'nin ülkenin hayrına bir iş yapacağını. atatürk'ün uzak durun dediği tüm coğrafyayı kucaklıyoruz maşallah. kaçak ve sığınmacıları da bizi kucaklıyor.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim