ben kadın olarak kadınlardan pek iltifat aldığımı söyleyemem hatta çok sevildiğimide söyleyemem. erkeklerin de erkeklere iltifat ettiğini pek görmedim. genelde övgüler karşı cinse yapılıyor.
artık yemediğim. ne domatesin ne biberin ne de salatalığın tadı var. her şey kokusunu tadını yitirmiş gibi. çocukluğumda bahçemizde şekli bozuk iri tarla domatesleri olurdu. içi çekirdekli ve mis kokulu, kıvamlı. artık yoklar.
en keyifli tatil diyebilirim. birine bi şeye bağlı kalmadan; kafanın estiği saatte yüzmek, uyumak, dinlenmek. istediğin insanla sohbet edip, güneşlenmek. oraya gidelim buraya gidelim şunu yiyelim diyen birileri olmaması.
hayat bence tek başına daha keyifli tek başına tatil gibi.
kendinde eksik gördüğü yanına.
babasız büyüyen bir kadın, şefkate.
ilgisiz büyüyen bir kadın ilgi alakasına.
sevgisiz büyüyen bir kadın sadece sevgi sözcüklerine.
hayatında güven hissetmemiş kadın verdiği güvene.
bacak arasındaki şeye aşık olan kadın görmedim henüz. o yüzden çokta madah değil övüne övüne bitiremediğiniz şeyleriniz
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.