641incibalik yazar profili

641incibalik kapak fotoğrafı
641incibalik profil fotoğrafı
rozet
karma: 1173 tanım: 206 başlık: 4 takipçi: 5
Çığlıklarla düzülmüstür aşk şiirleri.

son tanımları


normal sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

az bilinen görgü kuralları

gözünüzde güneş gözlüğü varken başkasıyla konuşamazsınız, göz kontağı kurmak gereklidir.
elinizde eldiven varken tokalasmamalisiniz. bir kadin elini uzatmadan tokalasmak icin el uzatılmaz.
devamını gör...

dünyadaki en güzel üç kadın

annem ben ve gelecektik kızım
devamını gör...

bir sabah sebebi olmayan morluklarla uyanmak

uyurgezerlik olabilir.
devamını gör...

rüya defteri tutmak

rüyalar, sakat zihinlerin koltuk degnekleridir diye bir söz okumustum. gerçek dünyada ozgurlesemedigimiz her sey orda, bütün bastırılmış arzular , istekler, dile getirilememis öfkeler bunları ordan deftere taşımanın manasiz olduğunu düşünüyorum. gunlugume birkaç rüya karalamışım, o rüyalarda oyle mutluymuşum ki , uzun bir süre neden gerçek hayatta boyle olmuyor diye sorguladığını hatırlıyorum. rüyalar görülmeli ve unutulmali. ımkansız bir aşk gibi.
devamını gör...

aynı anda iki kişiye aşık olmak

ben iki kişinin ayni anda sevileblecegine inanmıyorum. ıki kişiye ayni heyecanı hissedemezsin. bir haber duyunca aklına ilk kim geliyorsa kime anlatmak istiyorsan, canın yanınca ki belki de canını yakan oysa bile onun yanında ağlamak üzülmek istiyorsan, bir şeye uzuldugunde seni o teselli etsin istiyorsan, bir siir dizesi okuduğunda aklın ona gidiyorsa, geleceğine baktığında o orda bir yerlerdeyse, plânların onsuz olmuyorsa o kişiyi sevıyorsundur diğeri ya alışkanlık ya yeni bir heyecan arayışı ya da baska bi sey insan iki şarkıyı ayni anda dinleyebilir ama anca birine dikkat kesilebilir.ancak ne yazık ki iki şarkıya da yazık eder.
devamını gör...

ıssız adaya düşerseniz yanınıza alacağınız 3 şey

uçak pilot bir de sigara alırım uçakta içmek icin
devamını gör...

kahve kitap yağmur koltuk pencere kedi

bir zamanlar tumblr tayfanın favori itemleri
devamını gör...

leyla ile mecnun'dan akılda kalanlar


bölümlerden bir bölümdür ki en sevdigim bölümdür, mecnun kafasına sıkar ve herkese küser. cunku herkes ona yalan söylemiştir. eteri koklayan mecnunun beynine girer. orda bir ayna görürler bu aynada herkes kiminle ya da nasil biri olmak istediğini görür. bir tek ismail abi yine bildiğimiz ismail abidir. o beynin icinde neler yaşanır neler, şarkılar, sarsıntılar, dertlenisler. sadece o bolumu anlayabilmek icin bile izlenir.


bir de yine mecnunla leyla adaya duserler.
- burada kaldık iyi mi
-iyi
- nasil iyi
-sensiz kalmaktan iyi.

..
bilmiyorum leylanin tasi yüzünden uzaya gitmeleri, uzay boşluğunda birbirlerine tutunmalari,mecnunun geçmişe gitmeleri, yavuzun sahil kenarı şiirleri müthiştir ya.
devamını gör...

bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen insan

bana dokunmayan bin yaşasıncidir ama gun gelecek yılan ona sadece dokunmakla da kalmayacaktır. bu bağlamda söylenmiş harika bir söz bırakıyorum.
önce yahudiler için geldiler, sesimi çıkarmadım, çünkü ben yahudi değildim sonra komünistler icin geldiler, sesimi çıkarmadım çünkü komünist değildim. sonra sendikacılar için geldiler, sendıkacı olmadığım için yine sesimi çıkarmadım
sonra benim için geldiler ses çıkaracak kimse kalmamıştı...

pastor nie moeller
devamını gör...

terk edilmemek için yalvarmak

bağımlı kişilik bozukluğu
devamını gör...

10 yıl önceki kendimize söylemek istediklerimiz

10 yıl icinde bu uğruna agladiklarinin hiçbiri kalmayacak. ona gore seninle kalacak tek insan sensin. ona gore kendine iyi davran. kimse icin kendi kalbini kırma.
devamını gör...

siyasiler normal sözlük'te yazar olsa alacakları nickler

masayaçıktepinistersen (bkz: mansur yavaş)
devamını gör...

yazarların olmak istedikleri dizi karakterleri

friendsteki rachel gibi kaçıp yeni bir hayata, arkadaslara, yeni bir ise falan kavuşmak istiyorum.
devamını gör...

neden yapıldığı anlaşılamayan şeyler

hani evlenmeden once gidip insanlar birbirlerine giysi alıyorlar ya hah o durum neden diye sorgulatıyor bana. şimdi ben sana alacağım benden para çıkacak e sen de bana alacaksın senden para çıkacak. onun yerine gidilse herkes kendine alsa. enndndmmfmfmf sıfır sıkıntı
devamını gör...

kader'in bekir'i olmak

yara bandı olmaya kafayı takmış insandır. döner döner ayni çukura düşer. cunku onun gözü zirvelerde degil cukurlardadir. oraya dusmustur akli , bedenini koysan da ise yaramaz. ılla yuvarlanacaktir. yuvarlanirken öğrenmez, hata olduğunu bilir, acır cani yine de cukuruna kavuşmak ister. orda kimse gormeyecektir onu, orda rahattır, kimse ondan bir şey beklemez ama o hep çabalar. zirvenin rutin yoruculugundan evladır çukurlar ona gore.
bekir de ugura âşıktır ama ask mi sadece hani ask bitiyor ya. aşk degil baska bir tutunus aslinda kendini kandırma hali. bıkmış hali dukkaninda oturmaktan, evlenmeyi istemiş mi degil, muhafazakar ailesi istemiş bu yapmış, evlendiği kadin istemiş cocuk yapmış, ne istemiş bu adam kendine hic sormamış, almışlar bunu evini arabasını koymuşlar eline. hicbir şey icin çabalamamış bu adma zirveye otur demisler. bu da oturmuş ha babam bakmış da bakmış ama emek vermeden elde etmediği icin istediği şeyin ne olduğunu anlayamadığı icin bunalmış adam. bu sefer kendine hep bir kaçış yolu aramış derken kapıdan girmiş çıkış yolu. kadının peşine takılıp hayatını heba etmiş. suç uğurda değildir. uğur gram istememiş bunun peşinden gelmesini.hicbir şey istememiş. fahiselik yapmış kendi parasını kendi kazanmış, her gittiği yerde gelme peşimden demis mi demis. bekir pasif adamdır hayatında babasının yönettiği bir evlat, karısının isteklerine he diyen bir koca bu kadar. uğurun bile surekli azarladığı bir cocuk. ama yine de kandırmış kendini uğuru koruyor kafasında. ama asıl onu koruyan uğur bi yerde. kendi kafasına sıkmaktan koruyan kisi. bu adam gibileri de çoktur hayatta bakin düzenli hayati vardir düzenli işi vardir ama adam düzen sevmez ki gider pavyonda 5 tarla yer. ya da ticarete atılır batar, çünkü o durağanlığı sevmemektedir. risk alır, emek vermek ister. bekir ugura cok emek vermiştir. ama yine aynı denklem çıkar uğurun emek verdiği de baskadir. bekir nasil kendisine emek verenleri görmemişse iki çocuğunu arkasinda bırakmışsa uğur da bekire pas vermez. bana sorulursa uğur bekirden daha merttir. çocuğuna sahip cıkmış aşkına sahip çıkmıştır hatta bekire bile sahip çıkmıştır. bekir olmak zavallı olmaktir bana gore.
adamın derdi de uğur degil hayatladir vesselam
devamını gör...

kalbi kırılmış bir kadının yapabilecekleri

dünyadaki en sert madde, taş değildir. dünyadaki en sert madde, sevmekten vazgeçmiş bir kadının yüreğidir.

frida kahlo

*ve 641incibalik ekler kırılmış bir kadının kalbi de aynı sertliktedir. ve siz güneş olsanız o duvarları eritemezsiniz.
devamını gör...

öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

penc 5tir.
re ise yol. duvarla kaplı dört kapalı yoldan sonra pencere, beşinci yol demektir.
devamını gör...

gerim gerim geren diziler

rain ilk sezon, black mirror .
devamını gör...

yazarların içinde ukde kalan oyuncaklar

monopoly almak hala cok pahalı geliyor
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim