alkollü zemzem yazar profili

alkollü zemzem kapak fotoğrafı
alkollü zemzem profil fotoğrafı
rozet
karma: 2546 tanım: 157 başlık: 2 takipçi: 24

son tanımları


türk aile yapısının psikolojik şiddeti normalleştirmesi

#3922874

güzel bir temel sunulmuş. kendisine katkısı için teşekkür ediyor ve ilave yapmak istiyorum.

insan, orman kanunlarından ayrılması ve insana yakışır "medeni kanunlara" geçmesi için evrimleşmiştir. indirilen kutsal kitaplar ve hukuk sistemleri için yazılan "anayasalar" zaten bunun bir göstergesidir.

tümdengelim yapmış sevgili yazar yukarıda, lakin bu konuda daha çok tümevarım yapmak daha doğru olduğunu düşünüyorum. çünkü aile yapısından psikolojik şiddeti normalleştirmek, tümevarım ile daha sağlıklı değerlendirilir. temel güzel, metot konusunda yanlışlık olmuş sadece. görüşleri de haksız değil asla sevgili yazarın.

temel sorunun eğitim olduğunu düşünüyorum. önce aile içi eğitim, sonra okullarda eğitim. müfredatta üniversite öncesi "psikoloji, felsefe, sosyoloji" gibi derslere yeterli önem verilmiyor. hatta psikoloji ve sosyoloji yok. felsefe dersi de sırf konulmuş için konulmak adına var. tamamen "ezberci bir felsefe" edasında işleniyor.

sosyolojinin en temel dinamiği bireydir. bireyden aileye, aileden mahalleye, mahalleden de topluma şeklinde özetleyebiliriz bu dinamiği. temel sağlam olursa, bu toplumun çoğunluğuna da otomatik olarak zirayet eder.

herkes birbirinden ve ölüp gideceği bir dünyadan "yeterli ve yetecek olan kadar" beklenti yerine "en iyisini, en mükemmelini" bekliyor ve ona göre kendisini şartlıyor. aile içi olsun, dostluk olsun, patronunuz olsun, sevgiliniz olsun.

sonra realite ile beklentiler uyuşmayınca çarşı ve pazar karışıyor. çünkü herkes "en mükemmel" beklentisine giriyor ama "en mükemmel" çabayı göstermiyor.

bu konu saatlerimizi alır ve bu entry yetersiz kaldı biliyorum ama ana hatlarıyla böyle ifade edilebilinir.
devamını gör...

alkollü zemzem (yazar)

#3923549

engellemeden sana yine etkileşim vereyim, arkamdan sallarsın. eleştirimi epey şahsileştirmişsin.

#3923541 - #3895021

bak eleştirilerimi oku önce. benim sitemim bu. sözlüğün, amacı dışında aşırı lakça ve goygoysal, forumsla kullanımı.

#3886042

vaktinde vizyonlu davranıp başka bir arkadaşın eleştirisine yazmıştım. bu entry benden sana gelsin. hâlen konuyu uzatma derdindesin. yetişkin insan gelir yüzüme söyler bunları. nickaltıma gel 55 kez yaz. benim fikrim yine baki kalacak.

kendimi görmediğin için mesaj attı kısmına gelecek olursak, ilgili başlıktan bir kesit.

ilgilendirmez kısmına şöyle giriyorum. burası "kamusal" bir alan. kamusal alanda yaptığın her şey onu görmüş herkesi ilgilendirir. gidip özel hayatında, gidip özel sohbetlerinde yaparsan evet ilgilendirmez. o yüzden forum, pardon sözlük eleştirilerimde hep bunu diyorum. ben dahil olayım ya da olmayayım özelden yapılacak şeyleri aleni yapmayın. yapıyorsanız da "imi bi kimsiyi ilgilindirmiz" demeyin.

ben de her şey delillidir. yok öyle çamur at, izi kalsın. madem ortaya bir bomba atıyorsun. delikanlı gibi etik ve şeffaf olacak her şey.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

içinden ben olsam da tavrım aynı olurdu. sadece ince düşünülmek hoşuma gider dedin.

sen de "nereye uygun olduğunu düşünüyorsan söylersin editlerim. herkes kendine uygun olanı yazıyor."

ben de "yok hocam, ben sipariş usulü bir yere kendimi eklemem. düşünülüp eklenmek daha kıymetli.

lakin onu da ben dedikten sonra bir yere eklemenin de kıymeti yok. ince düşünce seviyorum ben. siparişi sadece yemekte ve içecekte seviyorum ya da bir ürün satın alırken." dedim.

ince düşünülmek mutlu ederdi beni. ben bu tip onlarca içerikten rahatsızım. içinde olsam yine rahatsızlığımı dile getiririm. merak etme, benim "omurgam" mevcut. fikirlerimi de bana cevap vermek için vereceğin azıcık oturup okursan, tutarlılığımı görebilirsin.

lakin eleştiriye olan tahammülsüzlüğün canlı bir örneğisin.

senin kalemin olmadığım konusunda haklısın. maalesef, aşağıdaki kalemlerle muhatap olmuyorum. arada böyle hatalar yapıyorum. seviyeme gelince, dumanla haber ver. keyfim isterse gelirim.

hemhal falan yazınca da bayağı entelektüel oluyorsun. ambalaj'a bakılıyor eleştirimi kendi kendine sırf beni eleştirmek uğruna resmen ispatlamışsın birkaç kez. bunun için de sana bir teşekkür borçluyum. teşekkür ederim bu ispatın için.

sana attığım mesajın saati ; 07:33.35 tarihinde gönderildi.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

entry giriş saati ; 15.03.2026 08:38

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

düzenleme de 08:41

2-3 cümle ilave yaptım. üstüne gelirsen, görürsün.

ilk mesajım ;

"yine dışlanmışız moruk, en az 3 konuda en az 55 entryim var lakin kaygını da anlıyorum.

etkileşim fetişi her zaman ve her yerde bakidir.

allah çarşını pazar eylesin, hayırlı forumlar olsun."

çünkü belli başlıklarda daha aktifim. liyakat esasıyla bunu dile getirdim nazikçe eleştirimi yaparken.

tüm konuşma screenshot bile atarım lakin özel mesajı ifşalamak maalesef yasak. yasak olmasa, direkt ss atardım emin ol.

benden uzak, dilediğine yakın olman dileğimle. zaten yakın olmadığın bir arnavut kaldırımları kalmış gördüğüm kadarıyla.

arkadaşa da birileri elden ele iletsin. düzenlemeyi de görseller için yaptım. açık açık yalan söylediğin ortada dursun. kankaların sana inanır yine zaten ama gerçek tektir ve nettir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

etkileşim fetişi

#3923542

tanım ; sosyal medya mecralarında etkileşim ve ilgi uğruna yapılan eylemlerin, kişinin egosunu okşaması durumudur.

ben attım güzel kardeşim. etkileşim fetişin var, evet. ben eleştirimi bireylerin gidip yüzüne yaparım. sen de "tanımadan yorum yapmanı önermem" dedin. ben de uzaktan öyle gözüküyorsun dedim.

vaktinde kıymetli entrylerin hatırına engellemedim. yetişkin insanlar gidip buraya ağlamaz. yüz yüze konuşur, tartışır ve bir sonuca bağlarlar.

buraya yazdıklarını suratıma söyleseydin, samimiyetine inanırdım. lakin buraya bunu sabah sabah girmen bile eleştirimin doğruluğunu kanıtladı. haklı çıkmaktan baba yoruldu yahu. gün içerisinde seni de engelleyeceğim merak etme. şu tavrından sonra hak ettin.

olumsuz fikirlerin varsa engellemek bir tercihtir ama aynı zamanda eleştiriye tahammülsüzlüğü gösterir. tanımadan yorum yapma diyen sevgili yazarımızın iç dünyam hakkında yaptığı yorum ve kendisiyle 180 derece çelişmesiyle beni güldürmüştür.

her cümleniz, kendinize dokunuluncaya kadar. adam dediğin, tutarlı olur. tutarsızlık görünce midem kalkıyor ki, midemi fazlasıyla kaldırdın.

biraz eleştiri gelince, hemen çirkinleşmeyin. az tahammül edin. tahammül ve hazmetme sorunlarınız varsa lütfen yoğurt yiyin, ayran için, olmadı beypazarı sodası için.

seninle drama girmeyeceğim sevgili yazar. zira dramalardan daha kıymetli işlerim ve tatil günüm var. bir de dramaya illa gireceksem de kalibremde olmalı. üzgünüm, ama bizimle değilsin.

ilgilendirmez kısmına şöyle giriyorum. burası "kamusal" bir alan. kamusal alanda yaptığın her şey onu görmüş herkesi ilgilendirir. gidip özel hayatında, gidip özel sohbetlerinde yaparsan evet ilgilendirmez. o yüzden forum, pardon sözlük eleştirilerimde hep bunu diyorum. ben dahil olayım ya da olmayayım özelden yapılacak şeyleri aleni yapmayın. yapıyorsanız da "imi bi kimsiyi ilgilindirmiz" demeyin.

etkileşimini verdim, sana dedikodu malzemesi da verdim. yüzüme söyleyemediğin şeyleri gidip arkamda salla haydi. hayatında "bol etkileşimler ve bol fetişler" dilerim.
devamını gör...

normal sözlük

içerik yerine "ambalajın" değer gördüğü kanka forumudur.

toplasak 10 yazar hariç, geri kalan için burası forum niyetinde ve forum tadında ilerliyor. gündemden ve birçok öğrenme kalıbından uzak işleyen bir forum sitesi üstelik.

etkileşim fetişleri ve kankacılık fetişlerinin "arş-ı âlâ" yaptığı bir forumdur aynı zamanda.

bilimsel çok içerik girmek istiyorum lakin hak ettiği değeri görmeyeceğin biliyorum. zaten işimden dolayı olan vaktimi de kafa boşaltmaya lakin yine de okuyan ve sessizce duran yüzlerce yazara bir şeyler katmaya çabalıyorum. başarabildiysem ne âlâ, başarmadıysam bu da benim eksikliğim bunun için de onlardan özür dilerim.

elbette geyik hiç mi dönmesin? dönsün. kimsenin eğlencesinde, kahkahasında asla gözüm yok. lakin her şeyin bu kadar kor göze parmak sokulması beni aşırı irrite ediyor.

en azından 10 entry'de atıyorsanız 2-3 tanesinde, biraz bilgi katan bir içerik olmalı bence. bunu ben orana vurduğumda çok net yaptığımı düşünüyorum birçok branşta. elbette bilgim kadarıyla. bilmediğimi de öğrenmeye çok açım. bilgi şelalesi olmayı çok istiyorum ancak o zaman buraya işsiz gibi mesai ayırmam lazım. herkes gibi benim de kendi dertlerim, sorumluluklarım buna izin vermiyor.

ayrıca okuduklarımda da bir şeyler öğrenmeyi samimiyetle çok istiyorum. bunu göremiyorum. onun yerine özel mesaj mevzuları baya baya entry adı altında giriliyor. herkes dilediğini yazmakta özgür elbet.

benim düşüncem sözlüklerin elbette güzel arkadaşlıklar, güzel dostluk, belki bir sevgili ve bize içerik anlamında da az ya da çok mutlaka bir şeyler katmasıdır.

lakin özelden ulaşanlarla seve seve bunu yaparım elden geldikçe. (troll ya da kankacı olmadığım için bana mesaj atan asla olmaz)

müzikler paylaşmaya, anılar paylaşmaya, siyaset, gündem, ilişkiler, futbol, bilimum sporlar ve hayata dair şeyler daha çok olmalı

özel mesaj tadında nickaltılar, dramalar, kaliteli insanları bu forumdan iyice soğutacak fetişler özel mesaj kutusuna aittir. engelle engelle bitmiyorsunuz üstelik. her neyse, herkese iyi pazarlar ve iyi forumlar diliyorum.

günün yalakalığını görmek için ailecek sabırsızlıkla beklemedeyiz. malum, dolapta pekmez yala yala bitmez.

lakin sizin pekmez ne bereketliyse, yalaya yalaya bitmedi. nerenin pekmezsiyse söyleyin alayım birkaç kilo ben de. kahvaltıda ailecek falan yeriz yani. güzel olur.

şikayet ve eleştirime karşı elbette bireysel bir gayret gösteriyorum lakin yenemiyorum. bir süre sonra da buralarda olacağımı sanmıyorum eğer fikrim değişmezse...

bunun de sizin umurunuzda olacağını yine hiç zannetmiyorum.

bu entry belirli kişiler gördükten sonra tamamen şahsımın keyfine göre imha olacaktır. belki de olmayacaktır.

hepsi, parmaktan sonra...
devamını gör...

kadınların evliliğe ihtiyacım yok tribi

#3922264

benim gayet umurumda ve abaza değilim, onlarca kadınla seviştim. incel hiç değilim.

sen sevişmedin diye ben öyle değilim ve biz öyle değiliz. bu kafayla da bakır ölürsün zaten sen.

çünkü bir toplum yalnızlaştırılarak parçalanır bu yüzden vatanperver ve sosyoloji ile ilgilenen birisi olarak umurumda birincisi, ikincisi ise ben hayatıma güçlü bir kadını almak istiyorum. benim gücüme daha da güç katsın diye. çünkü güçlü kadının olduğu bir toplumda, toplumca daha iyi konumda oluruz. ilave olarak güçlü kadın beni de geliştirir, motive eder, hayatıma daha da renk katar ve beni daha da güçlü bir adam olmaya dürtüsel olarak iter.

siz kadının gücünden rahatsız olmayı bırakın ve onlara destek olun.

milletin evlenip evlenmemesine de fazla anlamlar yüklemeyin. kendi hayatınıza odaklanın, milleti salın geçin.
devamını gör...

13 mart 2026 fatih karagümrük fenerbahçe maçı

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

ondan sonra galatasaray kollanıyor falan filan.

tarihin en kötü juventusu, en kötü liverpoolu, en kötü atletico madridi ile oynuyorsunuz. çok ballı kura çektiniz falan filan.

2-0 oldu bu arada. devre arası hakem odası basma bahisi varsa, böbreğinizi satıp basın. zengin olursunuz.

şunu anlayın. galatasaray ile uğraşanın çocuğu olmaz. olursa da o çocuk akraba evliliği olur. o çocuktan da bir halt olmaz!

elacım, canın acıdı mı? pardon. bu başka bir mevzuydu. anlayana ehehe.

ayrıca bu penaltı verilse %100 kırmızı kart zira kaleci ile karşı karşıya.

x.com/siyahalpacino/status/...
devamını gör...

sizi neden işe alalım sorusu

#3921206

"ben size niye gireyim?" şeklinde seksi, ironili ve hafif argo göndermeli soruyla kontra yapabiliriz.
devamını gör...

13 mart 2026 fatih karagümrük fenerbahçe maçı

#3921611

"yapının sapını" alınca, ondan açmamışlardır hocam.
devamını gör...

ilber ortaylı

türklük tarihine, osmanlı tarihini ve atatürk dönemini ve tarih bilimine olan ilgiyi kendine has tonton dede tavrı, tatlı sert agresifliği ve cehalete olan amansız tatlı tahammülsüzlüğü ile ülkemize damga vurmuş, ufuk açan ve birçok gence tarihi sevdiren harikulade entelektüel kıymetli bir değeri kaybettik.

allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun. hep güzel ve tatlı anılacaksın kıymetli insan.

tarihi bu ülkeye sevdiren yegâne değerlerden birisi oldun hocam. bedenin öldü ama fikirlerin ve kattıkların hep bizlerle olacak.

devamını gör...

öz kızını istismar eden adamın beraat etmesi

adalet sistemimiz yine şaşırtmıyor.

o yüzden bu tip durumlarda 2 çözüm var. hiç hümanist olamam. çünkü bu akılalmaz bir sapkınlık ve pedofili!

1- çin işkenceleri gibi ağır işkencelerle uzun ve acı vererek bir ölüm sekansı.
2- direkt kimyasal ve fiziksel hadım edilip, kesilen organın kendisine kargolanarak verilmesi ve topluma bunun açık açık duyurulması.

çünkü bu tip durumlar kadınlarda ve kız çocuklarımızda psikolojik travmalara yol açıyor. o yüzden, bu sapıklara da psikolojik şiddet misliyle net şekilde iade edilmesi ve topluma, bu zihniyette olanlara "caydırıcılık" imajı dibine kadar verilmesi.

çünkü insan, caydırıcılık olmazsa cesaretlenir ve bazı sapkın zihniyetler içindeki sapkınlığı hoyratça ortaya işte böyle çıkarır.

keşke ülkeyi ben yönetseydim hiçbir çocuğun başına bunlar gelmezdi.
devamını gör...

hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamak

günümüzün en büyük sorunlarından birisidir ve bu konu sosyolojik temelde ele alınmalıdır.

insana kapitalizmin verdiği nimetlerle insan daha "hedonist ve konformist" bir şekle evrildi. hazzı ve konforu ben de severim, sevmeyen yoktur. üstelik bu durum direkt insanın "egosunun bam tellerine" dokunarak işleniyor.

en iyisini hak ediyorsun. bir defa yaşıyorsun, hakkını vererek yaşa. en iyisini giy, en iyi yerde yemek ye, en iyi arabaya bin, en son model telefonla storylerini yükle.

tamamen "egonuzu" ilah etmeniz ve sonsuza dek yaşayacakmışsınız gibi hissetmenizi istiyorlar. yoksa başka türlü siz bu oyuna gelmezsiniz ama global ve ülkemiz bu oyuna geldi ve tren kaçtı bile.

sırf bir kadın, bir adam, para için, mevki ve makam için değerleri, kardeşlikleri, eşleri, aileleri ve namusları ayakta alına alacak kadar iğrenç ve suratına tükürülesi bir toplum, bir dünya olduk. ne için? 1 yıl, 5 yıl, 10 yıl, 20 yıl için. sonra ne olacak?

öleceksin, öleceğim ve öleceğiz!

hep "an ve haz" odaklı bir sistem işliyor ve algı yönetimiyle insanlara "ölümlü varlıklar" olduğu unutturuluyor. hayatlarımızı, kendimizi öyle büyük ve öyle ciddi yerlerde görüyoruz ki, mezarlıklar bile artık çok sıradanlaştı. ben işe giderken 2 defa mezarlığın önünden geçiyorum. çok da güzel oluyor benim için. ölümün olduğunu hatırlayarak yaşayan beni, bu konuda her daim çok daha sıcak ve çok daha canlı tutuyor. dertlerim var. kendime de "ölüm var, iyi şeyler yap, iyi adam ol." telkinini vermemde muazzam bir etkisi oluyor.

mezarlık görünce korkuyorsanız veya modunuz düşüyorsa eğer, geçmiş olsun. siz çoktan ölmüşsünüz. "hedonizm" sizi ele geçirmiş ama bu hayat bir gün bitecek.

o sosyal medyalarda, bilhassa "kancılık içeren normal sözlükte" mutluluk ve yalakalık triplerini bırakın. böyle de lafımı sokacağım, daha çok çekecek bazılarınız benden buna başka bir zaman değineceğim. entry ana fikirden sapmasın.

o story ve postlarda "herkes beni böyle sansın" demeyi bırakın. gireceğin birkaç metrekare toprak eninde sonunda. orada herkes eşit, borçlusu, zengini, fakiri. herkes eşit ve herkes ölü. dünyada yaptıkların dünyada kalacak. öldüğün ilk günler üzülecek ailen ve sevdiklerin. sonra alışacaklar, arada mezarına ziyaretler biraz ağlama ve sonra kimisi iyi, kimisi lanet okuyarak, kimisi güzelce, kimisi öfkeyle anacak seni.

sen en fazla bu kadarsın, hepimiz bu kadarız. en fazla herkes "iyi adamdı ulan" diyecek. ben işte beni gerçekte tanıyan, ruhumu gören herkesin "ulan bu zemzem iyi herifti. eyvallahı olmazdı, omurgalı, namuslu ve dürüst bir adamdı" demesini istiyorum.

o yüzden hayalleri ertelemeyin, sevdiklerinizden sevgiyi, şefkati, biraz ilgiyi, sarılmalayı, öpmeyi esirgemeyin.

o yüzden, hayatın elbette güzel yanlarını tadını çıkarın. haz alın, konforlu yaşayın ama bunu "egonuz ve ilahınız" hâle getirmryin.

o yüzden, öz güvenli olun elbette ama "kibirli" olmayın. kibir yeryüzünün ilk günahıdır aynı zamanda.

o yüzden, her zaman ön yargısız ve objektif, adil olun. kimseyi incitmeyin, itmeyin, hakkına girmeyin.

o yüzden, kimseyi durduk yere linç etmeyin. haklı sebepleriniz yoksa, kimseyi durduk yere dışlamayın. (sözlükte bana yapılan)

o yüzden, ailenize sahip çıkın ve aile olun. sevgi dolu ailelerde olun elbette.

o yüzden, omurgalı, dürüst ve iyi bir insan olmayı dert edinin. "eşimin ailesine ne derim" gibi saçma dertleri dertten saymayın.

o yüzden, iyi işler yapın ve iyilikler yapanları hep destekleyin, yanlarında olun. kötülüklere daima net tavırlar alın ve kötülüklere engel olun!

o yüzden, iyi bireyler olun ve iyi bireyleri kazandıralım topluma. zira ölüm var. iyi insan olun.

iyi olan, iyi olmayan çalışan ve iyi kalabilen herkese selamlar ve sevgiler.



devamını gör...

günaydın sözlük

hepinize günaydın. yine bazı entrylerde "dışlandığımızı" gördük çok şükür elhamdülillah. kimde ve neye karşı gördüğüm ben de saklı kalacak. sözlüğün saçma trollerinin kucaklandığı yerde, dışlanmak bir miktar içime oturdu.

neyse, benim kimseye yaranma derdim yok ama insan küçük şeylerle mutlu olmak isteyip onlardan bile mahrum kalınca biraz canı sıkılıyor. benden size bir hayat dersi.

burası bir "forum" sitesi. sözlük falan değiliz anasını satayım. omurganız olsun. iki beğeni için kimsenin yalakası olmayın. yalanan tek şey, dondurmadır bu hayatta arkadaşlar!

bu hayatta ben omurgası olan insanlara sevmesem bile müthiş saygı duyarım. bu ülkenin en büyük sorunu kaypaklık ve omurgasızlık. hayatın her alanında virüs gibi bu insanlar. sözlükte bile kaçamıyorsun işte anasını satayım.

haydi beni iplemedin, dışladın. benim zerre katkımın katkısı olmayan trollere yer vermek de ne bileyim.

ben genelde uyumlu olan ama dışlanan adamım. sonra tanıdıklarında ;

yahu sen ne tatlı adammışsın diyorlar. insanlar çok fazla ön yargılılar. bana karşı da epey öyle olanlar var.

ön yargı çok iğrenç bir şey. öyle olmayın. kendinizi yorarsınız.

birçok şeye ön yargısı olan herkesin ön yargılarında geberip can verdiğini görmek istiyorum. ön yargı çok kötü bir duygu oğlum.

ön yargılarınızdan hayattan kime, neye dair olursa olsun kurtulun. valla, hayat öyle çok daha güzel lan.

o yüzden ön yargısız ve omurgalı günleriniz olsun!
devamını gör...

yazarların entel görünmek için yaptıkları

hep jazz dinlerler, mutlaka kırmızı şarap içerler ve belgesel izlerler.

bir de burada "yazarcılık" oynarlar "kankikeriyle" kız kankikleri de bunları gazlarlar.
devamını gör...

şu anda hissedilen duygu

öğrenilmiş çaresizlikle bezeli bir umutsuzluk. tabii ki dünyanın sonu değil ama insan yoruluyor, bunalıyor gerçekten..
devamını gör...

günaydın sözlük

bu başlığı seviyorum. herkes güzel güzel enerjilerini gönderiyor ve hayata dair umutlarını tazeliyor. ben de umutluyum aslında ama hep umudumu frenleyen, heveslerimi çökerten olayların ve gelişmelerin içinde buluyorum kendimi.

1- elbette pozitif olalım ve elbette güzel şeyler, güzellikler bizi bulsun. kimsenin pozitif oluşunda asla gözüm yok. lakin ben realist bir adamım ki, ondan bir sebep olunca tutkuyla mutlu oluyorum. sanırım onun etkisi. ben sebepsiz yere pozitif olamıyorum. bir iş başarınca, güzel bir şey olunca da birden 6 yaşında şımarık ve tatlı bir velede dönüşüyorum. lakin sahip olduğum her şeye, aldığım her nefes için her şeye rağmen ve her şey için sonsuz şükürler olsun!

2- herkese günaydın! lakin sırf galatasaray hatırına hepinize kocaman bir günaydın ulen! manitanızın size attığı mesaj gibi günaydın! gününüz galatasaray'ın haklı mücadelesinden başarılı olmanın haklı gururları gibi geçsin.

3- sana da günaydın gelecekte asla olmayacak, beni asla sevmeyecek, asla şefkat göstermeyecek olan ve asla beni bulmayacak olan malum kadın, malum sevgili. çünkü yok öyle bir kadın. düzgün ve kaliteli kadınlar hep uzak diyarlarda. buradakiler ya dengesiz, ya da hayattan, kendinden ne istediğini bilmeyen egosu şımarık tipler. onlara da tahammül seviyem yetmiyor. uğraşmayacak değecek kadın haddinden fazla az. o yüzden sana da günaydın hiç gelmeyecek o malum kadın!

4- ayrıca bu başlık benim için biraz hüzünlü bir anlam taşır. allah rahmet eylesin canım tontişim. sen her zaman kalbimdesin. sesini hâlen unutmadım ve asla unutmayacağım. zihninde o sesin hep olacak güzel güzel. mezarına yakın zamanda ziyaret ettim. umarım dedemle uzun ve güzel bir "date" geçirirsin, yılların anıları var sen de ona anlatacağın. az bu torunundan da bahsedersin. en sevdiğin torunundan..

nefes aldığım her an, daima kalbimde ve benimlesin canım anneannem, tontişim benim..

#3743350

hepinize günaydın. herkes hak ettiği bir günü yaşasın. buraya sonuna kadar okuduysan en çok sana günaydın! çünkü emek var ehehe.
devamını gör...

galatasaray

galatasaray futbol takımı 2025-26 sezonu için tüm beklentileri karşılamıştır.

harcanan paraların karşılığı alınmış, avrupada saygınlık kazanılmıştır.

galatasaray deplasmanı artık herkes için bir cehennemdir.

galatasaray herkesin gelmek isteyeceği seksi bir kulüptür.

galatasaray adanmış hayatların umududur.

beni hiçbir kadın asla senin kadar mutlu etmedi ve edemez!

metin oktay'ın dediği gibi ; "galatasaray! o daha vefalı!
devamını gör...

incel

sözlükte de birkaç adet bu eziklerden bulunuyor. bir de "red pill" falan diyorlar.

oğlum siz, kadınlar size yüz vermediği için biz "aflayız" diyorsunuz.

evrimsel olarak kadın, doğurandır ve sen birçok açıdan ona muhtaçsın. en çoksa cinselliğini yaşayabilmek için kadın muhtaçsın. bunu bir kere o kafanıza sokun. o yüzden kadının kıymetini bilin.

kadınları eleştirilmez mi? çok falsoları var ama biz erkekler de kusuruz değiliz. bizim de epey falsomuz var. sen önce kendi hemcinslerine benim gibi laf edip "kadın egosunu bu kadar beslemeyin" diyeceksin.

sonra da oturup kendine bakacaksın. her kadın sana yüz verecek diye bir şey yok. kadınlardan yüz bulamayıp, ağzın iki laf yapamayınca kalkıp kadınları suçlamayacaksın.

reddedilince üzülsen, sitemini ve eleştirini yaptıktan sonra eyvallah deyip çekip gideceksin. her kadınla beraber olamazsın zaten.

kadınlarla sevgili olamayınca, öpemeyince, sevilmeyince, sevişemeyince oturup öz eleştiri yapacaksın biraz. zamanlama yanlıştır, canı istemiyordur, beğenmemiştir, görüşleriniz ve bakış açılarınız zıttır.

kadınlara sırf size yüz vermiyor diye tüm kadınlara düşman olmak tam bir eziklik, karaktersizlik, vasıfsızlık ve leşlik göstergesidir. sizler topluma kazandırılmazsınız.

çözüm net ; ya idam edileceksiniz, ya da hadım edileceksiniz. kadınlara düşman edilecek bir şeyiniz kalmaz ama idam daha makul bir seçenek. dua edin ülkeyi ben yönetmiyorum karaktersiz incel bozuntuları sizi.

tartışmak, eleştirmek başka. düşmanlık başkadır.

devamını gör...

jin jiyan azadi

tr.wikipedia.org/wiki/Jin,_...

bebek katili bir annesi belirsiz şerefsiz teröristin sloganını kullananı asla iyi niyetli bulmuyorum. bunu şirinleştirenin de ağzının ortasına kafa atarım sivil hayatta karşıma çıktığı takdirde.

www.reddit.com/r/TarihiSeyl...

kadınların bu tertemiz gününü, böylesine terör ile dib dibe getirenleri iyi niyetli bulmuyor ve hepsini engelliyorum. yoksa geri dönüşümsüz iade edeceğim kendilerini, sarı torba güzel şeydir. anlayana..

www.youtube.com/watch?app=d...

kaynaklarıyla ispatlıyoruz. bu yanlıştan inşallah dönersiniz. neyi normalleştirdiğinizi az oturun araştırın, entel görünümlü cahiller sizi!
devamını gör...

fb ve beşiktaş'ın neden bir osimhen'i yok sorusu

#3914789

1- siz fair-play nedir? önce bir onu öğrenin. uğurcan pozisyonunda utanmadan taç kullanıyorsunuz.

2- ikincisi maçtan 2-3 gün önce "laz" ziyaretini yapmayı bırakın.

x.com/tivibuspor/status/202...

3- kirlenmiş namusunuz ile pek fazla konuşmayın. kirli namus ile "efendilik" olmaz. "şeref" toplarına hiç girmeyin. öğrenmişsiniz çiklet gibi bir şey. delil var mı kardeşim? erden timur neyi aklamış gel argüman sun. kanıtlı gel. sonra ben seni adam yerine koyarsam, tartışırız.

bu işler "haysiyet, namus ve omurga" meselesi.

aradığınız namusa, omurga ve şerefe ulaşılamıyor. lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz. çünkü yoktur.

www.uefa.com/news-media/new...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

hayır sonra "salıncak" denilince kuduruyorsunuz. başkalarının maşasısınız işte oğlum.

eskiden beşiktaş'ın "çarşı" başta olmak üzere kendine has bir duruşu, çizgisi vardı.

şimdi tamamen rezerv fenerbahçe gibisiniz.

siyah-beyaz fenerbahçe sizi gidi sizi.

sizler bu vizyonsuzluk ve bu kafayla, osimhen gibi bir futbolcuyu en az 1903 sene daha göremezsiniz. elinizdeki rafa silva'yı tutamadınız.

cerny var, onu da tutamazsınız yakında. zaten sergen'i takipten de çıkmış. onu da elden kaçıracaksınız bu gidişle.

4- federasyonu istifa davet eden tek takım da galatasaray oldu. sizler, ağız açıp 2 cümle edemediniz. edemezsiniz zaten. zira omurga yok, namus yok, haysiyet evde hiç yok!

rötbalans ayarın bu kadar. komple bakım istersen, bana dumanla işaret ver.
devamını gör...

f1 avustralya gp

#3914573

öncelikle formula 1 kültürü olmayan adam konuşmasın. o meşrubatçı dediğin adamlar son 21 yılda 6 kez markalar şampiyonu oldu. bu sporun gediklisi williams bile hepi topu 9 kez şampiyon oldu. bu cehalet çok fena bir şey arkadaş. hem fenerli, bir de formula 1 kültürünü asla edinemeyecek bir cahil.

orana vurduğunda herifler her 4 yılda 1 defa şampiyon olmuşlar! cehalet mutluluktur, o yüzden mutluluğunu çok net anlıyorum. ben de o mutluluk hiç yok üzgünüm.

hem cahil, hem de flood yapıyor bir de. tam evlere şenlik bir cehalet vakası. ilber ortaylı hocam'ın doksana golü atacağı cinsten!

hemen kaynağı da koyalım. inşallah ingiliççen vardır. yoksa da google çeviri yapabilirsin inşallah.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kaynak ; www.formulaonehistory.com/r...

ilk 11-12 tur gayet zevki geçmiş ve monaco prensi, nam-ı değer tosun paşa charles leclerc gününde neler yapacağını bir kez daha cümle aleme göstermiştir.

ferrari pit duvarı bir kumar oynadı ve tutmadı. eğer ikisini birden pite alsa, ki bence almalıydı. yine o mercedes 1-2 yapacaktı.

çünkü ferrari zaten mercedes'in temposunu biliyordu. ferrari, sanal güvenlik aracı yerine olası bir gerçek güvenlik aracı kovaladı. çünkü sanal güvenlikte 5-6 saniye kazanırken, gerçek güvenlik aracında 10-12 saniye kazanıyorsun. kaldı ki hadjar'ın motoru patladığı için bu gayet makul bir kumardı.

kırmızı bayrak bile beklemiş olabilirler. en azından bedava pit yapacak ve pist üstü yerini koruyacaktın. hoş orada herkes lastik değiştiriyor bedavadan ama pist yerini koruyordun. çünkü mercedes sadece kurallar bug'unu çok iyi değerlendirmekle kalmamış, lastik temposunu korumayı da epey çözmüş gibi görünüyor.

işte ferrari risk aldı. ben şahsen tebrik ettim. zira o mercedes'den 2-3 saniye yediğin anda mercedes yine kopacaktı. çünkü sert hamurlarda görüldü ki, ferrari mercedes ritmine tempo anlamında ayak uyduramadı.

mercedes tempo olarak sıralamalar ve yarış da dahil en az 0.6 ile 0.8 saniye arasında net önde. doğru bir kurgu da bunu rahatlıkla 1 saniye üstüne de çekebilirler ki, çektiler.

o yüzden, mercedes ile güncellemeler ile aranın kapanması ve mercedes'in 1 haziran tarihinden sonra neler yapacağı esas merak konusu.

tek bir gerçek var bu sporda dahil şu hayatta ;

ignorance is bliss
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim