ayçapars yazar profili

ayçapars kapak fotoğrafı
ayçapars profil fotoğrafı
rozet
karma: 42 tanım: 12 başlık: 0 takipçi: 1

son tanımları


alttaki yazar hakkında varsayım yap

yazıyorum ama ölme kısmı çok su içtim ondan patlayarak ölme riskim var yani bu bakıma doğru.

alttaki yazar dino buzatti okumamıştır
devamını gör...

800 tanıma ulaşan yazarlardan birisi olursanız alacağınız kitaplar

düşünüyorum... herhalde huzursuzluğun kitabını alırdım.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının okumakta olduğu kitaplar

bugün m treni kitabına başladım ama genelde klasik okumayı tercih ediyorum.
devamını gör...

kedi sevgisi

bir kedi annesi olarak söylüyorum ki, kediler sevgilerini pek belli etmezler ama kedinizin size sürtünmesi, sürekli size bakması, sizinle uyuması, karnını açması ve size o şekilde bakması size güvendiği ve sevdiği anlamına gelir. bunları öğrenirseniz, kedinizin sevgisini hissedebilir ve bu harika sevgiye siz de ona çeşitli sevdiği yiyeceklerden vererek, gözünü yavaşça kapatarak ona bakarak ve göz kırparak gösterebilirsiniz. bunları yaptıysanız tebrikler! artık kedinizle aranızda harika bir sevgi ve bağ var artık onun sevgisini hissedebiliyorsunuz.
devamını gör...

hayvan sevgisi

bence en güzel sevgi türüdür. hayvanları seven insanları da sever, sevmeyen sevemez. birini tanımak istediğiniz de hayvanları seviyor mu ona bakın. seviyorsa ona güvenebilirsiniz.
sevmiyorsa ise o sizin ne yapmak istediğinize bağlı.
devamını gör...

günümüz gençlerinin siyasi tepkisizliği

artık bıkmışlık ve bunalmışlığın hakim olduğunu düşünüyorum bu tepkisizliğe...
devamını gör...

sen kimsin

noktadan bile küçük varlığımla bu okuduğunuz kelimeleri yazan bir kedi annesi, kitap bağımlısıyım.
devamını gör...

bütün kızları çıtkırıldım makyajsız duramayan sürekli sevgili peşinde koşan sanan erkekler

ben de bir kız olarak söylüyorum, ne makyaj yapıyorum (yapmak yanlış değil elbet) ne de bu verilen başlıkta ki diğer kelimelere uyuyorum. bunu diyen erkekler sabaha kadar oturup bilgisayar başından ayrılmayıp boş konuşan insanlardır. benim fikrime göre.
devamını gör...

pkk sizi tükürüğüyle boğar

başlık hiç hoşuma gitmedi ama biz pkk terör örgütünü tükürüğümüzle boğacağız ki zaten boğmaktayız. kimsenin bu konuda şüphesi olmasın.
devamını gör...

kazıklı maria

şuan burada yazı yazıyor olmamı sağlayan, makyajını çok beğendiğim, kafa yapısı bana uyan bir kadın.
devamını gör...

100 sezon çekilse de izlesek dediğiniz dizi temaları

psikolojik tahlillerin ön planda olduğu, aksiyonun kalpte güm güm attığı hem güldürürken hem de vay be ne sahneydi ama dedirten dizileri 100 sezon da olsa izlerim.
devamını gör...

şekersiz sütsüz filtre kahve

şekersiz ve sütsüz filtre kahve içenlerin ben hayattan zevk aldığını düşünmüyorum. bana göre şekersiz ve aynı zamanda da sütsüz filtre kahve içenler, çok sade ve ciddi insanlar.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim