babydeer yazar profili

babydeer kapak fotoğrafı
babydeer profil fotoğrafı
rozet
karma: 2305 tanım: 639 başlık: 10 takipçi: 26
merhaba

son tanımları


hidrosefali

doktorlar dizisinden hatırladığım bir terim
devamını gör...

geceye bir kedi bırak

bu da benim tembel oğlum mütemadiyen uyuyor
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

iş yerinde psikolojik şiddet

özetle "mobbing" dediğimiz durum.
iyi akşamlar bu başlığı bu durumu kimseyle paylaşmadığım için açıyorum. yaklaşık iki ay önce evime yakın iyi kazandığım (lisans mezunu asgari ücretle çalışan insanlara kıyasla iyi) bir işe girdim. bir aile şirketi ve patron x ile eşi şirketin başında muhasebe departmanı dışında herkes işe benim gibi yeni girmişti. başlarda herkes çok iyi bir izlenim veriyordu çok nazik ve neşeli insanlardı. ama zamanla bazı ufak tefek uyarmalar sert çıkışlar olmaya başladı fakat her iş yerinde olabilir diye alttan aldım her seferinde. ama bu uyarmalar zamanla alaylı ve küçümseyici bir tavırla azarlamalara dönüşmeye başladı. ve kısıtlamalar ve yasaklar arttı hatta şöyle ilk hafta çalışırken müzik dinlememize kahve içmemize izin varken hepsi yavaş yavaş kaldırılmaya başladı hatta bir hafta önce soğuktan donmamıza rağmen patron gelip elektrikli sobanın fişini çekip camı açtı ve alay eder gibi "her yer nefesinizle pislenmiş" gibi bir ifade kullandı. doların arttığı gün yanımıza gelip "dolarla sizin ne işiniz var olan bana oluyor siz işinize sıkı sarılın yoksa gönderilirsiniz" dedi. adam tam bir megaloman ve aşırı yalancı biri eğitim hayatından sosyal yaşamına kadar söylediği her şey yalan hatta bayağı komik ama durum ciddi olduğu için gülemiyorum sjdjdjdjd bugün ise bunları bana yazdıran şey daha korkunç bu hafta iş yerine alarm kuruldu pavlovun köpeği gibi alarmla yemeğe inip çıkıyoruz gene yemekhanede yanıma yazılımcı bir çocuk oturdu iki çift muhabbet ettik yemek yerken bu ruh hastası çocuğu kızlara asılıyor taciz ediyor bahanesi altında işten çıkardı oracıkta bize de namus konulu bir ton nasihat verdi vasat herif. biliyorum neden buradasın diye soracaksınız belki ama mecburum çalışmaya iş sıkıntısı çekiyorum sadece içimde kalmasın diye yazdım.
devamını gör...

evlendikten sonra okuyacağın bir entry bırak

bok mu vardı?
devamını gör...

yazarların şu an dinledikleri şarkı

guns n roses november rain
devamını gör...

ilginç genel kültür bilgileri

haftanın yedi gününü belirten ingilizce kelimeler iskandinav mitolojisindeki tanrıların isimlerinden gelir, örneğin thursday> thor's day
devamını gör...

6 temmuz 2021 türkiye’de delta plus varyantı görülmesi

geçen yıl kasım ayında pozitif çıktım iki hafta karantinada kaldım ve hiçbir şekilde bir rahatsızlığım yoktu sadece kuru öksürük vardı. iki gün önce gecenin bir yarısı boğaz ağrım başlayınca test yaptırdım tekrar pozitif çıktım ve geçen yıl geçirdiğim hastalık ile alakası yok boğaz ağrısı, şiddetli baş ağrısı ve yüksek ateş var ara ara göğsüme kramp giriyor. delta varyantı mı nedir bilmiyorum ama virüsün daha beter bir forma ulaştığı kesin.
devamını gör...

yalnızlığın anlaşıldığı anlar

covid geçirirken temaslı olan kimsenin bulunmaması...
devamını gör...

yaş sorulunca ruh yaşına giren tip

ruh yaşı da genç falan değildir facebook üzerinden paylaşım yapan her sabah günaydın mesajı atan birinin ruh yaşı nasıl genç olabilir?
devamını gör...

yüzünüzde en sevmediğiniz yer

on insandan yedisi gibi burnum.
devamını gör...

ruh eşinin mitolojik kökeni

zamanında zeus tecrit edilse hiç gerek kalmayacaktı bu kadar tantanaya?
devamını gör...

elli liranın yeni yirmi tl olması

elli lira cidden değersizleşti en basitinden 2017 yılında öğrenciyken elli liraya iki kot pantolon ve bir elbise almıştım (şaka değil kotlar 20₺ elbise 10₺) şuan o paraya addaxta çorap satılıyor
devamını gör...

elif çakal cinayeti

bu kız 15 yaşında istanbul sultangazi'de uçurumdan düşerek şüpheli bir şekilde ölüyor. olay gerçekleştiğinde yanında iki kız ve iki erkek arkadaşı bulunuyor. kızlar ifadelerinde elif sevgilisinden ayrı kalamadığını söyledi intihar etti bir anda oldu diyorlar. daha sonra olay esnasında orada bulunup video çeken erkeklerden birinin telefonunda iki kız arkadaşının elif'i dakikalarca dövdüğü görüntüsü çıkıyor. zaten annesi de intihar etmediğini arkadaşları tarafından öldürüldüğünü söylüyor. videoda da elif'i döven kızlardan birisi "sen emirhan ile ne zaman yattın?" diye bağırıp duruyor.
görüntüler/olay sonrası ifade:
buradan
olay öncesi görüntüleri:
buradan
devamını gör...

biontech vs sinovac

alerjik bünyeye sahip olduğum için aşı sonrasını daha hafif geçirmek için sinovac oldum. babam ve halam da benim gibi bir çok şeye alerjisi olan ve kronik rahatsızlıkları olan insanlar. elbette ölmüyorsun, biontech koruma düzeyi yüksek gerçekten yararlı bir aşı ama aşı sonrası bazı alerjik bünyelerde virüsün kendi etkilerini görebiliyorsunuz. babamı şiddetli baş ağrısı, kusma ve ateş gibi belirtiler yüzünden aşı sonrası hastaneye götürdük özellikle covid testi bile yapıldı negatif çıkmasına rağmen aşının yan etkilerini ağır bir şekilde geçirdi. aynı şekilde halam da bunları yaşadı.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının en çok özendiği fotoğraf

sevgilimle böyle bir fotoğraf
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

internetteki pasta tariflerini denemek

yummy,food porn gibi bir dakikalık ınstagram video tariflerini denerseniz tabi başarılı olamazsınız çünkü onlar genelde işin şovu için kesilmiş ve kırpılmış videolar.
devamını gör...

çocukken okunan ilk kitap

karınca mişi
devamını gör...

babydeer

lütfediyorsunuz paşam, oldu olacak seni pezevenklerin elinden aldım de bari. neyse masanın üzerine çık tepin istersen.
devamını gör...

yazarların mahlaslarının bir üst seviyesi

adult deer
devamını gör...

ak parti seçmeni taksici ile 2 saat yol çekmek

-iyi günler kadıköy'e bırakır mısın?
-gel abi gel,abi bak şimdi ben burada taksiciyim elhamdülillah geçiniyorum işim var ekmeğimdeyim dinimi de yaşıyorum. avrupa'da olsam aç kalırdım abi dilenirdim sokaklarda ezan sesine hasret kalırdım. allah başımızdan eksik etmesin tayyip erdoğan büyük lider abi dünya lideri ya adam israil'e posta koydu, putin korkuyor abi adamdan valla böylesi gelmedi bu ülkeye. bu adam yokken biz hastanelerde sıra bekliyorduk abi, yollar böyle değildi toz toprak içinde gidiyorduk.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim