1.
hey there i am using whatsapp
son tanımları
2.
eğitim vs karakter
1 000 000 şu sayıyı görüyor musunuz? o sıfırlar eğitimdir başındaki 1 ise karakterdir. yani karakter olmadan sıfırsınız.
devamını gör...
3.
herkesle arası iyi olan erkek
sağlıklı bir insanın biraz da sevilmemesi gerekiyor.*
devamını gör...
6.
erkek öptüğü kadını sevmez sevdiği kadını öpmez
umarım babanı vurmazsın diyeceklerim bu kadar.
devamını gör...
8.
kandıralı ferdi'nin oğuz boyundan ve üstün ırk olması
bu türk düşmanlarının eşelenmesi de bir türlü bitmiyor. kazın kazın kötüleyecek başka şeyler çıkar belki en azından kemik bulursanız da afiyetle yersiniz.
devamını gör...
9.
türkü dinleyen insan kötü olur mu sorunsalı
olur türkü dinleyip bit yavrusu olan çok tanıdığım insan var.
devamını gör...
10.
yazarların çocukluk aşkları
dünyalar güzeli sevgilimdir kendisi burada yazıyor *
devamını gör...
11.
ferdi tayfur şarkılarından bir alıntı bırak
bir duamız vardı tanrıdan bizim
ayrılmasın diye birleşen ellerimiz
hayaller kurardık gelecek için
hani ölümsüzdü yüce sevgimiz
her gecenin sabahında başım yine döner
getirmiyor seni bana kısa kalıyor geceler
(bkz: benim gibi sevenler)
devamını gör...
12.
zorunlu askerliğin çağ dışı olduğu gerçeği
şu anda 6 ay askere gitsem kafa dinlerim. millet çağ dışı olmasından bahsediyor. nerede büyüdünüz siz deyin hele. zahmet olacak ama 3 fişek atarak geçecek bedensel olarak zorlanmayacağınız askerliği de yapıverin. savaş kapınıza geldiğinde ben askerliği reddettim beni es geçin mi diyeceksiniz. şanslıysanız kafanıza sıkarlar.
devamını gör...
14.
şanslı hep yaver giden insan
imrenilesi insandır. benim bir kere yaver gitti sevdiceğimi buldum. bir daha yaver giderse daha ne güzel bir şey olabilir bilemiyorum.*
devamını gör...
15.
tayini ağrı dağına çıkan ornitorenk
yazmayı neredeyse bıraktım sayılır sadece sevdiceğim burada yazıyor diye girip entry okuyorum. böyle bir insana hakaret etmeden önce insan kendine bakmalı. 250 bin tane mesaj yazar gibi entry girince kaliteli yazar olunmuyor kedi yiyen fare kardeş. saldırdığın yazarın kalitesi hakkında en ufak bir fikrin yok. ağzını da topla almayayım seni ayağımın altına.
devamını gör...
16.
20 aralık 2024 eyüpspor fenerbahçe maçı
ortada rezil top oynayan bir fenerbahçe var hakem bugün maçı her anlamda katletti iki tarafa da yanlış kararlar verdi. lakin yapı fenerbahçe' ye çalışıyor diyen adamın kör gözüne ve niyetine de sövülür. geçen hafta yunus' un kırmızılık dirseği es geçildi trabzona gol attı felaket kayırıldığınız maçta bir de top çizgiyi geçti diyerek mağdur edebiyatı yaptınız aşırı gri pozisyonda. barış alperi katlettiler sezonu kapatabilir dediniz. ertesi hafta ilk 11 de oynadı. fetöcü hakan şükür ü locada ağırlayıp görüşme sağladınız. insan der ki ben bu kulübün renklerini seviyorum başarılı bir profil çiziyor kendimi bu şekilde tatmin ediyorum o yüzden seviyorum. yoksa onur, şeref, haysiyet yıllardır yok o sarı kırmızılı takımda.
devamını gör...
18.
şu an dinlenen şarkıdan bir cümle
kendi huyuma katlanamadım
bu surat ne dedim istirahatlenemedim
kusur ambarında bir nezahat elindeyim
ecel hatlarında bir vesait ölüm
sana söyleyecek söz bulamadım
güzaf demedim lafza-zaf demedim
izah ederim intizar lazım
zat-ı şahaneleriyiz müşa edelim
bu surat ne dedim istirahatlenemedim
kusur ambarında bir nezahat elindeyim
ecel hatlarında bir vesait ölüm
sana söyleyecek söz bulamadım
güzaf demedim lafza-zaf demedim
izah ederim intizar lazım
zat-ı şahaneleriyiz müşa edelim
devamını gör...
20.
sevgililikte kıskanmak
bir gün kendimden 40 yaş büyük bir dedemizle bunun tartışmasını yaptım. o bana sevgililikte kıskanmanın gereksiz olduğunu ve sevgiliye güven duygusu yoksa kıskançlık duygusunun oluşacağını söylemişti. ben şiddetle karşı çıkmıştım. hesaba katmadığı bir şey var diye düşündüm hep. kıskanmanın alt metninde kompleks varsa ilişkiyi toksik bir yere götürür. mesele güven meselesi de değildir sevgilinizi tehlikelerden sakınmaktır. ben erkek milletinin ne denli sapık olduğunu bildiğim için sevdiğim insanın bir tekenin hayallerine meze olmasını istemiyorum o yüzden giyimine de karışırım. birbirine ait iki insan olarak sadece birbirimize vitrin olmamız gerektiğini düşünürüm. genele değil özele hitap edilmesini yeğlerim ve buna göre davranırım. bunu özgürlüğe ket vurmak olarak görmemek gerek.
(bkz: mağaramda mutluyum)
(bkz: mağaramda mutluyum)
devamını gör...