babamın öldüğü güne gider onu incelerdim, nasıl bir insan olduğunu anlamaya çalışır mesela hangi kelimeyi çok kullandığını falan öğrenmek isterdim.birde anneme ve olacaklardan habersizce kahvaltı yapan ailemi incelerdim.
eğitimle olacak iş değil,insanların yalnızca yapması gereken aklını kullanmak.şu zamanda insanların yaptığı zamanında kilisenin her dediğini yapan dogma insanlardan bir farkı yok.çağımızın sorunu körü körüne inanmak,bağnazlık.ha inanmak ama kendi araştırıp doğru gördüğüne inanmak değil zarttçu zorttçunun söylediklerine inanıp bağlanmak.
uğradığım ihaneti hala atlatamıyorum,eski çocuksu neşem kalmadı.zihnimdeki hayatıma geri döndüm.bu yaşadığım hayatın gerçekliklerini kaldıramıyorum,bitecek ama ne zaman?
hergün sessizce şarkı söylemekten,içimde birikenleri dışarı vuramamaktan,anlatsamda anlaşılmayacığımı bilmekten yoruldum.
gideceğim günü bekliyorum,mutlu olacağım,şarkı söyleyebileceğim günü...
sanat ve sanatçı.ellerinde imkan var ve saçma sapan kelimeler kullanarak, şarkı çıkartmaları çok sinir bozucu(he birde sesleriyle zibilyon defa oynamalarını unutmayalım)dizi ve filmlerde de aynı şey sırf para kazanmak için insana hiçbir şey katmayan üstüne insanın sinirini bozan işler yapıyorlar.iki güzel kız bir yakışıklı erkek dizimiz tamam senaryoya gerek yok:d
unutmadan bu insanlar bir de kendilerine sanatçıyım ben derler:d
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.