çocuklarım sayesinde dikkatimi celbetmiş müzik topluluğu. denk geldikçe "kuran çarpsın on numara" isimli eserlerini dinliyorum. çocukken mahallemizde hakkarililer yogunluktaydi. tıpkı onlar gibi kuran çarpsın diyorlar. kurran çarpsın:)
maaş hesabım olmasa kapısından bile geçmeyeceğim bu çingenelerin. sırf havale ücreti kesmek için maaşı mesai saatleri dışında yatiriyorlar. öyle rezil bir banka işte.
bir futbol mucizesi olmazsa önümüzdeki hafta yeni malatyaspor'u yenip süper lige adını yazdıracak başkent takımı. ligin son iki haftasına fatih karagümrük ile birlikte şampiyonluk mücadelesi yaparak girdiler. aslında avantaj fatih karagümrükteydi. gençler sakaryaspor'u yenip karagümrük pendikspor'a mağlup olunca avantaj gençler'e geçti. çok büyük bir aksilik olmazsa son hafta malatyaspor'u yenip karagümrük maçının sonucuna bakmaksızın süper lige çıkacaklar.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.