coğrafya çalışırken bayram meral yaşadığı bir hikayeyi anlatmıştı. bayram hocayı izleyenler bilir zaten gayet esprili biri ama bu sefer şakanın sonu kötü bitmiş.
bir profesörle dalış yapacaklarmış. sohbet açayım diye, "hocam en son nerede dalış yaptın?" diye sormuş. o da yurt içi yurt dışı birçok yer söylemiş. bayram hoca, "hocam bravo her yere dalmışsın ama bir yere dalamazsın." demiş. bunun üzerine profesör merakla, "neresi?" demiş. bayram hoca, "dalaman" demiş.* profesör sadece "muhabbeti bırakıp, dalalım" demiş.
sonrasında, profesör sosyal medyada arkadaşlıktan çıkarmış. neden öyle oldu, hiç anlamadım diye anlatışı çok komikti. evet kötü ama zekice bir espri bence.
"bu ülke çok acımasız, bu topraklar çok sert, bu toprakların insanları çok hoyrat, bu ülke gerçekten çok acımasız. ama burası bizim ülkemiz evgenia, burası bizim toprağımız, bizim vatanımız. biz burasıyız evgenia."
şehir değil de büyük bir ilçe gibi. yolları bozuk, elektrik telleri hala yeraltına alınmamış, trafik kurallarını tanıyan yok. gri, kasvetli sanayi şehri bence.
iyi yanlarına gelirsek, yht var hızlıca kaçabiliyorsunuz.* bir de geldiğim yere göre havası ılıktı.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.